Propaganda-de-propaganda, pentru care pana si yankeii pot fi invidiosi… iaca, spre vizionare, un clip cu Grupul de Lupta al Portavionului chinez dar si cu paserile de la bord – J-15 si J-20.
De mare efect atat grafica, dar si coloana sonora. Probabil pe viitorii nostri vecini cu ochii oblici ii face sa simta furnicaturi pe la atrii si ventricule acest filmulete de propaganda.
“Hai la lupta cea mare, cu galben harta s-o vopsim!” – sau ce-o gandi mintea marinalului chinez in gandul ei. 🙂
– Iulian Iamandi –
Vai de viata lor 🙂 animatii de astea ireal putem face si noi …
Flanker decoland full option de pe portavion … muhhhahahhaha
Punea plina cu 30 de flankere 🙂 tare asta 🙂
Pana una alta J 20-ul vor sa il foloseasca doar de la sol sau si de pe apa?
Si inca o intrebare carrier battle group-ul ce escorte va avea si in ce numar?
Sunt multe de pus la punct si tare cred ca japii o sa le-o ia inainte cu F 35 B – numa sa fie dracului gata la americani pasaroiul ca bani se gasesc pentru echiparea “porthelicopterelor” alea lungi.
lipseste din propaganda chinezilor awacs-ul, echivalentul lui hawkeye de la americani sau de pe charles de gaulle
cam alea au facut marea diferenta, de au ajuns migurile 23 sa fie tinta oarba la vanatoare de curcani – gen cafturile din bekaa sau cele din mediterana cu libienii, de aia s-au scremut rusii in anii 80 sa faca tot soiul de rachete sa le dea jos de la distanta
doar cu radar de sol – cam greu sa acoperi ceva ce zboara la altitudine mica si iti stie dispunerea la statiile fixe, noi ne miram cum merg evreii sa dea cu bombardeaua cu f16d cu jamming poduri si se dau de gol doar cand incep sa puste chestiile care le arunca, si mig25 care e mare cat o zi de post cand a dezertat, tot nedetectat a fost la japonezi
asa ca puteau chinezii astia sa photoshopeze si un avion awacs, luau unul american sau frantzuzesc de pe youtube si il faceau cu cocardele lor, scoteau ampenajele alea dupa care recunosti hawkeye-ul si gata, aveau si airborne early warning in clip 🙂
De ce de la americani sau francezi?Portavionul trebuia sa vina si cu documentatia tehnica a lui YAK-44AEW(prevazut special ptr. portavion).Parca s-a redeschis finantarea ptr. aducerea la zi a modelului.
Albert pai ala a fost doar o macheta de lemn – ce sa aduci la zi ?
si clean sheet design, care nu a zburat niciodata, nu au nici macar un prototip, ce sa mai aduci la zi din el din 1985 pana acuma in 2013 ?
Viitoarele portavioane chinezesti vor fi cu propulsie atomica pe baza unui proiect ex-URSS.Daca au reusit cu J-15 ex Su-33,poate obtin si studiile facute ptr. YAK-44AEW.
http://wuxinghongqi.blogspot.ro/2011/08/aircraft-carrier-is-designed-based-on.html