Mistral class

Mistral class

Jeap! Declaratia ministrului afacerilor externe al Frantei Laurent Fabius la postul de televiziune TF 1 de lunea asta: “If Putin carries on like this, we could consider canceling these sales” totodata ministrul a recunoscut ca anularea acestui contract in valoare de 1,4 miliarde euro ar putea avea un impact negativ pentru economia Frantei.

In aceeasi emisiune ministrul Laurent Fabius declarant referendumul din Crimea care a avut loc in duminica trecuta ca fiind ilegitim si ca a avertizat Moscova sa ia masuri pentru a nu se escalada situatia in Ukraina – frectie intr-un cuvant, ramane cum am stabilit.

Intre timp nava Vladivostok a inceput testele pe mare in Oceanul Atlantic si ar trebui sa ajunga in Flota Marii Negre a Rusiei in 2015 intr-u bucuria si fericirea vecinilor de gard Romania, Bulgaria, Turcia, si Georgia.

Stau si ma intreb ce conteaza mai mult, principiile sau economia si unde este echilibrul intre ele, iarasi ma intreb cat mai conteaza anularea contractului acum dupa ce din 2011 ai facut transferul in Rusia a documentatiei de fabricatie pentru clasa Mistral.

Sursa: Defense World

Dipl. Ing. Marius-Eugen Fenchea