Geopolitica

Erdogan sufla in flacara, s-o stinga

Edogan, premier şi turc.

Primul ministru turc Recep Tayyip Erdogan a liniştit apele, declarând în cadrul unei conferinţe de presă:

“We could never be interested in something like starting a war”

Spre dezamăgirea celor ce şi-au tras la îndemână floricelele şi niscai tulburel, e trist.

Pentru cei care căutau soluţia pentru ronţăit floricele prin masca de gaze… ei bine, mai e timp pentru o astfel de invenţie.

Aceia care şi-au dat la curăţat costumul antichimic n-au făcut rău. E bine, într-adevăr, să fiţi pregătiţi. Harta colcăie şi nu se ştie niciodată…

“We could never be interesed in something like starting a war” şi… “The Turkish Republic is a state capable of defending its citizens and borders. Nobody should try and test our determination on this subject” – a glăsuit premierul Erdogan, de regulă mai fioros… parcă, nu? Ce l-o fi pleoştit aşa rău situaţia? Că mai ieri-alaltăieri scotea flăcări pe nări de credeam că vrea să pârjolească ţara vecină şi prietenă, Israel, doar pentru nişte năstruşnici idealişti care au fost agresaţi în largul bălţii de către forţele speciale ale aliatului cu pricina.

Haideţi să punem în balanţă: idealiştii (pot să îi numesc aşa, da? mulţumesc!) de-a stânga, iar în talerul din dreapta civilii morţi şi răniţi din oraşul turcesc cu nume urât pentru noi, Akcakale. Jeap! Uitaţivă la balans…

Deci, cum e? Care-i explicaţia arkadaş Erdogan?

Sursa: RIA Novosti

– Resboiu –

Navighează în portal:

Resboiu Master; Armata Română; Forţe SpecialeSpace; Revista Resboiu; Forumul Resboiu;

2 Comments

  • I-or fi spus generalii ca in Siria misuna cu Spetnatz si alti speciali din astia.
    i-or fi pus in fata si ca o sa iasa tare sifonat daca vreuna dintre navle turcesti va fi scufundata de vreun Yakohount de pe sistemele Bastion de pe coastele Siriei.
    S-au adus altii aminte de Isrralel ce frumos a pierdut cateva zeci de echipaje si tancuri Merkava din cauza noilor pocnitori antitank si s-a linisti de tot cand i-au spus rusii ca Asaad are gaze si nu din alea de la indigestie….
    Sau S 300 + Pantsir?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: