Categories: Geopolitica

Erdogan acuza Israelul de terorism de stat

Edogan, premier şi turc. Mai ales turc.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat Israelul că practică “terorism de stat” în timp ce comenta faţă de atacurile aeriene ale Israelului executate pe teritoriul Siriei.

“As I say time and again, Israel has a mentality of waging state terrorism. Right now, there is no telling what it might do and where it might do it,”

Îl citează Al Jazeera pe Erdogan.

Sursa: RIA Novosti

Scurt, dar la ficat.

Sirienii zic că îi vor reclama la ONU, si că vor cere ca ONU să condamne atacul israelian.

Mhm. Bate Steaua, sau Ajax?

 

– Iulian Iamandi –

Resboiu

View Comments

  • De la o vreme observa ca Israelul da de-a incatelea in cea ce priveste dimensiunea programelor de inarmare comparativ cu 2 dintre vecinii sai, Arabia Saudita si Turcia.

    Intr-o anumita masura mi se pare si firesc, Arabia Saudita dispune de cele mai mari rezerve de petrol din lume, iar Turcia este o tara cu o populatie de 10 ori mai mare decat Israelul.

    In conditiile astea ori Israelul va beneficia direct de donatii cash pentru armament de la Familia Sloan, Rockefeller, Rotschild, Geroge Soros, Goldman Sachs, oligarhii rusi de sorginte evreiasca si alti patrioti evrei din diaspora(astia au bani sa ingroape Israelul in de 10 ori mai mult armament decat au acum), sau..deja la Tel Aviv, Manhatan si Washington deja se dezbate, se analizeaza un preemtive strike ala perversa de pe Targu Ocna, poate cu Sauditii o rezolva, aia sunt camilari inapoiati, dar cu Turcia este problema..

    Daca Erdogan asta(in turca stiu ca inseamna nascut luptator), continua pe linia asta de a se afirma ca o amenintare cu posibilitati militare superioare impotriva Israelului, nu este deloc exclus sa vedem in viitorul mai mult sau mai putin apropiat fie o rebeliune prin Kurdistan, o campanie in vest cu atrocitatile comise de turci, domne stati asa, ce facem aici, democracy, freedom for the kurds bla bla si mai ales, o posibila alunecare a economiei turcesti intr-o criza, niste atacuri speculative ale domnilor amintiati mai sus, vine FMI-ul, si hai baieti la reforme, opaaa, ce cheltuieli militare avem noi aici, ce sa faceti voi cu ele, hai sa le taiati, mai mariti taxele ca sa accentuati criza economica, sa vedeti ce va cumintiti.

    • venezuala lui chavez e cea mai cu rezerve de petrol, nu arabia saudita :)
      aia o sa fie "democratizati" mai intai :)

  • Curat murdar coane Victore. "alesii" taie si spanzura dupa voia lor. Un ultim raport al ONU catalogheaza tara "alesilor" ca rasist. Stiai ca in Cisiordania sunt sosele rezervate numai pentru evrei? Pe acolo nu au voie sa circula musulmanii sau crestinii. Deh, este singura democratie din zona.

  • Sa zici de evrei ca ataca Siria cand te numesti Erdogan e absolut hilar.

    Despre democratia evreilor zic sa ne doara in 3 litere.Rade ciob de oala sparta.
    Evreii nu sunt un pericol pt. Romania daca am ajunge vreodata sa fim condusi de noi,in interesul nostru.Turcii insa sunt o potentiala amenintare la adresa tuturor vecinilor.

  • Turcia isi face o sfera de influenta cu tarile turcice din Asia centrala:Azerbajan,Kyrkystan,Kazastan...Problema este ca si Israelul se baga de exemplu in Azerbajan cu oferte de armament,iar turcilor bineinteles nu le convine.

  • Este din ce in ce mai evident ca evreii s-au intins mai mult decat au plapuma si de aceea incearca sa isi joace ultimele atuuri pe care le mai au in acest moment, pana nu este prea tarziu pentru ei.

Recent Posts

Hanwha Aerospace caută să obțină un sprijin mai extins în industria de apărare pentru modernizarea securității României

Hanwha Aerospace intenționează să înființeze în România un hub industrial pentru Europa, cu scopul de…

7 days ago

Acord de cooperare în domeniul apărării între România și Republica Coreea semnat, în premieră, la Seul

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a semnat marți, 23 aprilie, împreună cu omologul său coreean,…

7 days ago

Bulgaria ar putea aloca 2,5 procente din PIB către Ministerul Apărării

Parlamentul Bulgariei dezvate ambițiosul plan de creștere a bugetului Apărării la 2.5% din PIB. Ministrul…

2 weeks ago

Rostec lucrează la un nou sistem mobil aruncător de proiectile incendiare

În viitorul apropiar, promit cei de la Rostec, miltiarii ruși vor fi dotați cu un…

3 weeks ago

Posibilă dronă maritimă recuperată din apele teritoriale ale României

În cursul serii de joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agenției Române de…

4 weeks ago

China va dezvolta avionul J-15 într-o versiune pentru război electronic

Televiziunea de stat chineză a anunțat recent că se lucrează la dezvoltarea avionului multirol de…

4 weeks ago