Epilog cu happy end, conform pozei :)

Epilog cu happy end, conform pozei 🙂

După cum se anunţa încă din promo-ul evenimentului, lupta cu cei transformaţi în zombie la Constanţa a fost pe viaţă şi pe… care ar fi expresia potrivită în ceea ce-i priveşte pe transformaţi? 🙂

Am încercat să îmi imaginez deznodământul, şi mi-am zis că zombie ar fi favoriţii. După cum vă amintiţi, cel lovit de o bilă a unui zombie se transforma instantaneu…

Ia să vedem ce a ieşit:

La război... ca la război!

La război… ca la război!

Oameni infectaţi, strigăte de disperare, locuinţe părăsite, cozi interminabile de persoane la puncte de trecere militarizate, spitale şi puncte medicale mobile, soldaţi înarmaţi cu privirea vigilentă având mâinile încordate pe arme… Acestea au fost elementele definitorii care au dat nuanţa aparte celui de-al doilea eveniment cu tematică organizat în Constanţa în data de 29 iunie 2013 de Paintball & Airsoft Arena, după Mafia Paintball.

O parte din echipa care a organizat evenimentul

O parte din echipa care a organizat evenimentul

Scenariul a fost susţinut de organizatori, care şi-au dorit să demonstreze că şi paintball-ul poate crea evenimente interesante şi atrăgătoare pentru publicul constănţean. Cei care au pus ideea în practică au fost Iulian Nistor, Valentin Magraon şi Nicolae Ababei, care împreună şi-au propus să anime puţin divertismentul local constanţean, scop care a fost atins cu succes.

Unul dintre (cei mai) zombie

Unul dintre (cei mai) zombie

La eveniment au participat aproximativ 30 de persoane, împărţite în taberele zombie şi armata. Pe lângă aceştia jurnaliştii, locuitorii din zonă au dat conturul aproape real al scenariului.

Presa

Presa

A fost un eveniment distractiv, antrenant, original, plin de vopsea şi de adrenalină, echipa zombie condusă de Doctorul Valentin Magraon, infestat de virus, remarcându-se prin realismul machiajelor, accesoriilor, comportamentului de care au dat dovadă.

Bad guys & bad girls

Bad guys & bad girls

Forţele militare conduse de Maiorul Iulian Nistor şi Agentul Nicolae Ababei au fost organizate şi campate într-o tabără militară, cât se poate de originală, dotată cu punct de comandă, infirmerie, izolator, cantină.

Planul de atac a fost prezentat militarilor într-un mod adecvat ca o mini hartă electronică.

Pentru cei care se întreabă în ce condiţii logistice şi de spaţiu a fost organizat acest eveniment, vă putem spune că întreaga acţiune s-a organizat într-un spaţiu de 3000 mp într-o hală în care îşi desfăşoară activitatea specifică PAINTBALL & AIRSOFT ARENA, cel mai mare teren indoor de paintball şi airsoft din Constanţa şi din România.

Seria acestor evenimente va continua cu scenarii interesante pentru cei pasionaţi de paintball şi nu numai.

Şi acum… pozeee:

În amonte, colegul Mozambic.

În aval, reclamă la Frucola:

Publicitate

Publicitate

Scene din lupte şi briefinguri:

Procedura de interogare a unui zombie capturat:

Se alege un zombie cât mai... viu

Se alege un zombie cât mai… viu

Se imobilizeazăăă...

Se imobilizeazăăă…

... şi este întrebat politicos ce şi cum

… şi este întrebat politicos ce şi cum

P.S.: Circulă un zvon… cum că următorul eveniment va fi Black Hawk Down…