Dmitry Rogozozin a trăit patru luni și jumătate în Donbass, fapt care l-a făcut mugetător.

Acum și-a ascuțit un karandaș și a scris mugetări.

Conform la dumnealui, acest personaj a fost ocazional observator al conflictului dintre front si aviația militară.

Astfel, a concluzionat că mijloacele de război electronic, apărarea antiaeriană și antirachetă au pus bețe în roate utilizării aviației în acest război modern.

Adică în invazia declanșată de către țara sa asupra unei țări vecine, Ucraina.

Anterior, mai zice dumnealui, se acorda o atenție deosebită flotei și aviației de luptă, inclusiv aviației strategice, nu ca acum când aceastea au ajuns doar niște ținte pe radarele inamicului.

Tare surprins dumnealui, este? Nu e ca în filme, dar putea remarca de pe Youtube și nu de la fața locului că se duc greșit pe abordare.

“This is a war of avatars, combat robots, when the outcome of the battle is decided not to by a two-meter gian soldier with a formidable machinge gun at the ready, but by a “”bespectacled smart guy” who creates a reconnaissance and strike UAV.”

Pă bune? Noo…

Și mai are:

“Establishing the coordinates of the deployment of enemy forces with the help of UAVs allows you to quickly strike at them. Therefore, the future belongs to drones. As for the fleet and aviation, they should become unmanned, have such key characteristics as stealth and autonomy in combat use. Sea and air drones will replace traditional ships and aircraft, the politician believes.”

Cred că Elon Musk s-a înecat cu mâncarea când a citit la ce concluzii a ajuns rusul, când toată planeta a înțeles asta de multișor și nu din Donbass.

Și a mai zis, dar nu mai pot.

Abandonez.

Iulian Iamandi