Invictus (foto: Sergent Nicușor Comănescu)

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, aflați în prezent într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, se vor deplasa sâmbătă, 23 septembrie, la Toronto, Canada, pentru a fi prezenți, alături de cei 15 militari răniți
care compun Invictus Team Romania, la ceremonia de deschidere a jocurilor Invictus.

Totodată, oficialii români vor asista la antrenamente și la primele probe sportive la care vor concura militarii români.

La rândul său, șeful Statului Major General va participa la conferința șefilor apărării ai națiunilor participante la Invictus Games Toronto 2017. Subiectul principal al întâlnirii va fi axat pe discuții privind personalul militar rănit sau devenit invalid în urma participării la acțiuni militare interne sau la misiuni în teatrele de operații.

* * *

În cele șapte zile ale competiției, membrii Invictus Team Romania vor participa la peste 30 de întreceri sportive. Alături de ei se vor afla antrenorii acestora din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, membri ai familiilor, prieteni și suporteri români din Canada.

Programul competițiilor poate fi consultat la adresa de web invictus.armataromaniei.ro, iar informații suplimentare și transmisii în direct ale întrecerilor
sportive se vor regăsi pe următoarele pagini de social media:
https://www.facebook.com/mapn.ro/,
https://ro-ro.facebook.com/InvictusTeamRomania/,
https://www.facebook.com/Centrul.Televiziune.Film.MAPN/.

Invictus (foto: Sergent Nicușor Comănescu)

Invictus (foto: Sergent Nicușor Comănescu)

Invictus (foto: Sergent Nicușor Comănescu)