Aeroportul International Henri Coanda

Aeroportul International Henri Coanda

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă şi vânt în rafale.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăși o oră.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din România, compania Wizz Air a anulat cursele 3001/3002 Bucureşti – Londra – Bucureşti, 3051/3052 Bucureşti – Paris – Bucureşti, 3081/3082 București – Charleroi – București și 3201/3203 București – Stockolm – București, compania Ryanair a anulat cursele 435/436 Timișoara – București – Timișoara, iar Tarom a anulat cursele 627/628 București – Oradea – București și 702 Iași – Otopeni.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Serviciul Comunicare

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti