Alexander's Bridge

Alexander’s Bridge

Cand o echipa formata din cei mai buni luptatori ai S.U.A. este insarcinata cu testarea unui dispozitiv aflat la stadiul de prototip, acestia sunt pregatiti pentru orice.

Mai putin pentru calatoria in timp.

Astfel, o echipa de operatori Delta Force este transportata in 1863. Operatorii nimeresc in mijlocul uneia dintre cele mai sangeroase batalii din Razboiul Civil – “Batalia de la Chickamauga”.

O suta douazeci de mii de soldati nordisti si sudisti converg spre locatia lor, asa ca operatorii Delta trebuie sa se foloseasca de pregatirea si experienta lor de lupta pentru a scapa de iminenta moarte.

Pentru a supravietui, operatorii din prezentul nostru fac echipa cu un grup de soldati unionisti din faimoasa Lightning Brigade. Combinand tehnologia si cunoasterea din viitor cu armamentul si echpamentele din secolul XIX, vor incerca sa altereze cursul istoriei, sa supravietuiasca si sa revina inapoi acasa..

Filmul asta are sa apara in 2014. Tare sunt curios cum o sa iasa.

Mai curios insa, sunt fata de un scenariu romanesc. Care sa fie acela? Unde sa trimitem o echipa de Vulturi?

Cum ar fi… ca o echipa de Vulturi sa intervina in momentul arestarii maresalului Ion Antonescu?

Sau o echipa de la GNFOS pe Fulgere, care sa deschida foc asupra navelor sovietice la Gura Portitei, in momentul intalnirii cu vedeta Viscolul, nava ce urma sa le conduca in portul Constanta?

Ori borcenii pe LanceR-e, inapoi pe 18 August cu misiunea de a-l salva pe capitanul Serbanescu de Mustangurile americane…

Am avea. Voi ce scenarii romanesti ati dori sa vedeti intr-un film de genul acesta?

 

– Iulian Iamandi –