Uncategorized

Ce cauta insula Atlantykron sub talpa lui Sweeper. Episodul II: Lămuriri

Deci ca să-l lămurim pe Iulică Resboinicu, aici muierili are nişte mecle de tocilare, ca să citez un flăcău cu o freză de parcă băgase capu’ în maşina de spălat şi ochelari cu lentilele cât fundu’ borcanului. Nivelu’ de cocălarism e maxim, dar este un cocalărism pseudo-rafinat. Muzica este asigurată de o formaţie de flăcăi pe care nu-i ajuta nimic, nici vocile, nici instrumentele şi nici talentu’, da’ asta nu mai e treaba mea.

De bronzat coccisu’ nu-i cazu. Plaja e mica, neamenajată şi inutil de frecventat, la o căldură la soare de 49 de grade curg apele de pe tine ca în saună.

De alergat sefistele cu devibrilatoru’ nu-i cazu’ iarăşi. Sunt epileptice şi fac ca toţi dracii.

Alea-alea, Sweeper.

 

8 Comments

   • Deci totu’ se rezolva in famelie. Acu’ sunt de closca, asa ca-mi cultiv gainile pe Farmville. Si imperatoru’ are o vietza foarte grea, tre’ sa faca rost de acreditare la Ziua lu’ Marina.

 • bre nemultumitorilor, ce va luati de muierili aste` ?:))
  no` nah, la 49 di gradi cred si yo ca li s-or topit ochilarii si-or ramas doar cu ramele, le-o scazut glicemia si le-o intrat calciul la apa.
  sweeper, de te-ar lua valu` sa te arunci cu vreuna in mare, si`atunci sa te tii devribilatie!!

   • DACA-I MAI ZICI ” MISS MONY ” ZBORI LA FUND.AL APEI ,NU TE BUCURA, EA ESTE SI VA RAMANE IN ISTORIA RESBOIU CA ” MICA”
    CE NAIBA, DOAR IO AM NASITO !

     • SE STIE , BRE , SE STIE , DA DE CE NU PUBLICI CEVA CO’PII ( NU COPI’I’ DAIA CE URLA SI CER DE MANCARE ZALUDULE ) CA POATE ASA MAI PICA CEVA ADMIRATOARE ! SAU MACAR NESTE POZE-N COSTUMU ALA DE NU TE-NCAPEA.DAC-O FACI , SALE ZICI LA PAPUSELE CA SUNTEM PRETINI , TE RRROOOOG!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: