Haas 2C în lumina reflectoarelor

Haas 2C în lumina reflectoarelor

CardBlue®este noul sponsor al ARCA, contribuind financiar şi cu echipamente de comunicaţii pentru dezvoltarea programului de testare şi lansare a primei rachete orbitale româneşti: Haas2C.
 
„CardBlue®este o inovaţie în domeniul cardurilor care încorporează şi un program de responsabilitate socială, deoarece la fiecare tranzacţie un procent este donat în folosul societăţii. Partenerii care ne împărtăşesc valorile şi susţin cercetarea aerospaţială, ne oferă un nou impuls în călătoria spre spaţiul cosmic. Împreună scriem istoria şi contribuim la evoluţia societăţii în care trăim.” Dumitru Popescu, Preşedinte ARCA
 
„Implicarea în acţiuni sociale face parte din viziunea de business pe termen lung a CardBlue®.  Am dorit să venim în sprijinul ARCA, o organizaţie non profit care are ca fundament inovaţia şi care prin realizările sale curajoase constituie un model de urmat în societatea noastră” Ionuţ Scripcariu, Senior Partner CardBlue®.
 
  
Despre CardBlue®
CardBlue® este primul card gratuit non-bancar de reduceri, cu acoperire naţională, care îşi propune să ofere deţinătorilor săi avantaje financiare reale într-o reţea de comercianţi diversificată: magazine alimentare, farmacii, electronice şi electrocasnice, servicii şi analize medicale, service-uri şi piese auto, pachete turistice.
Printre avantajele oferite partenerilor, se numără:utilizarea unor instrumente care ajuta la implementarea cu succes a strategiilor de marketing; Posibilitatea utilizarii unor tehnologii de ultima generatie ca mijloace de fidelizare a clientilor existenti (carduri inteligente, e-token, etc.) la costuri rezonabile; Posibilitatea de a se transforma din card non-bancar in card bancar; Obtinerea unor statistici necesare cunoasterii mai profunde a profilului clientilor si a  nevoilor de consum ale acestora, informatii foarte importante pentru strategia de aprovizionare etc.
În acelaşi timp, de fiecare dată când se foloseşte CardBlue® la cumpărături, comercianţii parteneri donează o sumă de bani către Asociaţia SMURD şi către ARCA. Nu în ultimul rând, o dată pe an, Fundaţia CardBlue® îşi propune să ofere 100 de burse anuale copiilor supradotaţi, cu posibilităţi materiale reduse, aleşi în cadrul unei selecţii naţionale.

Nu in ultimul rand, o data pe an, Fundatia CARD BLUE isi propune sa ofere 100 de burse anuale copiilor superdotati, cu posibilitati materiale reduse.

 

– Iulian Iamandi –