Geopolitica

Canada va furniza Ucrainei arme antitanc NLAW

Războiul ruso-ucrainean continuă și, din fericire, continuă și ajutoarele occidentale pentru Ucraina. Implicit, spre bucuria nostalgicilor comuiniști români continuă și “operațiunea militară specială” rusească de invazie asupra vecinilor noștri.

Desigur, continuă și nebunia colectivă în rândul celor cărora le plătim pensiile și, ca adevărați trădători, concetățenii noștri fani Moscova așteaptă o eventuală invazie asupra Patriei lor.

Ciudat, pe vremuri bunicii noștri așteptau americanii iar acum alți bunici așteaptă cu brațele deschise pe ruși. Cum se uită istoria asta…

NLAW

NLAW

Canada, o țară cu altfel de români chiar, va ajuta din nou Ucraina. De data aceasta vor trimite NLAW și alte arme antitanc. În plus, Canada va finanța eforturile pentru deminarea zonelor eliberate de invadatorii ruși.

Anunțul a fost făcut de către premierul Canadei, Justin Trudeau, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, la Kiev.

“We will provide everything needed and fund demining efforts.”

Trudeau a anunțat, de asemenea, intenția de a elimina temporar taxele comerciale asupra importurilor ucrainene timp de un an. Trudeau a adăugat că țara sa va impune noi sancțiuni asupra oligarhilor ruși și asociaților apropiați regimului de la Moscova.

Iulian Iamandi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: