Fotbal robotic

In cadrul acestui workshop vei face cunostinta cu cei zece jucatori de fotbal robotic din clasa Mirosot pe care ii vom pune in teren. Vei afla care sunt componentele esentiale ale acestora si cum ii poti controla prin Wireless de pe calculatorul echipei.

Micii nostrii jucatori asteapta comenzi prin intermediul retelei WiFi, folosind pentru comunicatie protocolul open-source MQTT. Astfel, vei avea ocazia de a vorbi “limba lor”, avand la dispozitie exemple in limbajele de programare: C, C++, Python si Java.

Roboti fotbalisti

In aceeasi masura, pe parcursul acestui workshop iti vei alege coechipierii – echipele vor fi constituite din maxim 3 studenti. Si pentru ca vorbim despre o competitie sportiva, pentru o buna desfasurare a jocului vei lua la cunostinta regulamentul de desfasurare al competitiei de fotbal robotic, elaborat dupa reglementarile FIRA.

Workshop-ul va avea loc in Laboratorul de Robotica (Laboratorul Irina Athanasiu) din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare (Universitatea Politehnica din Bucuresti). Numarul salii este EG402.

Va asteptam Luni, 5 Noiembrie 2012, ora 18.00.

Despre ce s-a intamplat pana in prezent prin Campionat, puteti citi aici si viziona un documentar aici.

– Resboiu –

Navighează în portal:

Resboiu Master; Armata Română; Forţe Speciale; Space; Revista Resboiu; Forumul Resboiu;