Mda. Ce naiba poti spune despre o asemenea stire?

Castravetii desfac borcanele cu muraturi si toasteaza in cinstea secretarului de stat Hillary Clinton. Tanti va veni pe 5 februarie in vizita la Sofia si va oferi o ofranda in cinstea zeului gogonelelor care consta in mai multe aparate sh F-16, gratis, ca d-aia e donatie.  Ma rog, nu chiar mocca, castravetii trebuie doar sa le puna in functiune cu fonduri proprii, adica ceva vopsea in culor de camuflaj pentru gogonele, ceva kerosen sau saramura, depinde de specificatii.

Donatia incepe cu 4 Block 25 batrane de vreo 2 decenii, uitate pe undeva prin rezerva garzii nationale, ceea ce inseamna ca reparatia lor si punerea efectiva in zbor nu v-a fi chiar o placere financiara. In plus, castravetii trebuie sa promita sa ia in serios varianta de F-16 ca avion de baza, sa le faca piste, hangare noi si sa instruiasca personalul aferent.

Toate astea vin ca urmare a deosebitei aprecieri pe care americanii au pentru deosebitul comportament al trupelor castraveciorilor dansatori din A-stan. Tatucata na’ guleamata, cum zicea pe vremuri la Studio X!