Aviaţie

Bolivia mai cumpara cate ceva din China..

Rescunoasteti personajul?

Sursa: China-defense

Ieri, in cadrul unei ceremonii tinute in La Paz, la care au luat parte ministri bolivieni si ambasadorul Chinei in Bolivia, a fost semnat un contract pentru achizitionarea a sase elicoptere chinezesti H425.

Elicopterele, capabile de a transporta 12 pasageri, vor fi livrate in 2012 si vor fi utilizate pentru… “civil defense”, ca sa citez exprimarea din stirea originala.

Bolivia a mai comandat Chinei sase avioane K-8 in Ianuarie, pentru a fi folosite in lupta impotriva traficantilor de droguri, ca si partea a acordului de cooperare dintre cele doua tari.

Sursa: Defense News

Poate din acest unghi, veti recunoaste mai usor elicopterul... chinezesc Z-9

6 Comments

  • stie cineva cit de calitativ e acest elicopter? Eu nu prea am incredere in calitatea chinezeasca chiar daca ei -si construiesc ceva pentru propria armata.

  • Elicpoteru asta e de fapt Dauphinu facut sub licenta de Harbin. Designu e dovedit, calitatea tehnica nu cred ca poa sa fie chiar asa o problema si probabil e la juma de pret fata un Dauphin facut la mama lui la Marignane.

  • CHINEZII FABRICA LA CALITATEA CERUTA DE CLIENT.NOI SUNTEM ZAPACITI DE CHINEZISME DATORITA IMPORTATORILOR CARE ADUC CE-I MAI IEFTIN SI VAND IEFTIN CASTIGAND MINIM100% !!!UN PRIETEN CHINEZ , IMPORTATOR , CAND VORBESTE CU DISTRIBUITORII ROMANI ARE O VESNICA INTREBARE-CAT DE IEFTIN SA FIE ! SI MI-A ARATAT PROUSE SIMILARE ,LA PRETURI DIFERITE SI CALITATI INCOMPARABILE.VEDETI CA IN TARA EXISTA MASINI CHINEZEESTI- O SA RAMNETI SOCATI DE CAT DE INCANTATI SUNT PROPRIETARII-RECTE MARCA GREAT WALL,JEEPURI CLONATE DIN DIVERSE MARCI,SUPER IEFTINE SI PE CARE DUPA CE MULTI LE-AU LUAT CARAUSI LA FIRME,AU DESCOPERIT CA MERITA DIN PLIN SA AIBA SI O VARIANTA DE LUX-SUPER IEFTINA-PT FAMILIE. FARA TAXARI NESIMTITE DE SERVICE SI CU PIESE CULMEA FIABILE SI SOCANT DE IEFTINE.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: