23 Comments

 • Adio dar raman cu tine.. Cu schioru la timona nu se schimba nimic. Indiferent ce papuse tehno-crata va pune in loc.

 • Parerea mea este ca au dres-o in vremurile astea mai bine decat ar fi dres-o altii. Daca era altu poate dadea mai mult la populatie pe moment, dar in timp ar fi avut alte repercursiuni.

 • pacat,daca revenim la “vechea politica “la transporturi cu 40 km de autostrada in 10 ani…o sa ajungem departe,o sa vedem investitii 0,daca vine un guvern responsabil sa continue ce s-a inceput si mergea bine si sa dea un impuls unde trebuie ,ar fi ceva…
  daca vin cu “populisme”,in 2 ani suntem din nou in strada

 • Trebuie sa ne fie mai bine! Si ne va fi categoric, altfel ii vom matura pana la un punct o sa tina armata si jandarmeria cu ei, dupa care…jeap!

  • Nu te supara, Kala, dar mai bine evitam sa ne exprimam simpatiile, ca sa nu se lase cu cearta. Este dreptul fiecaruia sa aiba o parere sau simpatii, insa exista si ceilalti parteneri de discutii… care s-ar putea sa aiba opinii total opuse. 🙂 Stii cum e, pe subiecte politica se ajunge repede la cearta. Din fericire pentru mine, nu am simpatii politice. Eu simpatizez cativa domni generali si ofiteri superiori, dar ma feresc la randul meu sa imi exprim opiniile… 🙂

   • Simpatiile (mai bine zis antipatiile) politice au ajuns sa fie ca in fotbal. Mai e putin si iti da unu’ in cap pe strada daca de vede cu fular maro la gat (in loc de maro puneti voi ce culoare politica vreti). D-aia eu evit subiectul cat pot.

  • Resboiu … hai ca esti culmea, pai ce ai fi vrut sa postez la stirea asta? doar ceva ce tine de guvernarea lui, daca spuneam de rau, sareau aplaudacii, daca ziceam de bine ceilalti aplaudaci imi sareau in gat.
   E o stire … si acum un raspuns ptr. tine …. ce pozitie mistoo de poze are (parca e mai bine acum) :)))

  • ……………………………………………………….TOTI AVETI DREPTATE . DAR MAI ALES IO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Este vremea serviciilor! Basescu a primit mutarea in plic. M.R.Ungureanu la randul lui va primi echipa tot in plic. Depinde de M.R.Ungureanu daca va fi sau nu o clona a lui Boc!

  • – depinde ce intelegi prin clona. Daca ii pui unul langa altul ..deja rad. Era un film cu Arnold ce avea un frate geaman pierdut si regasit..
   – daca te referi la obiceiuri parca ma simt mai bine cand atat presedintele cat si premierul au o agenda de lucru comuna. Vorba aia..merg in acea-si directie. Era o fabula cu racul, broasca si cu stiuca…
   – pe parte de conducere CRED ca pe MRU ministrii il vor asculta altfel decat pe Boc. E obisnuit sa ordone si sa se execute. In meseria lui poate trimite oameni la moarte sigura daca apar greseli si asta nu e o gluma, nu are loc de greseli. Plus ca vine “proaspat”, cu mintea pliiina de date, informatii, cine, ce unde, cand.

 • Frate este din ce in ce mai amuzant MRU obişnuit sa comande..aia la pdl,udmr etc ii aleg guvernul nu cred ca il va asculta careva pe asta lucru valabil si la SIE.Aia acolo la serviciul ala erau ocupati sa ii asculte eroic telefonul lu Gadea,sa il fileze pe Nicu Gheara si de buni ce sunt au cazut prizonieri..eroi nestiuti sunt convins :)))),sau sa ii faca lui base campanie electorala prin Irak.Desigur că existe retele ale SIE pe afara oameni care care au murit pe la Moscova sau pe aiurea dar lucrurile astea nu sunt prioritare pt actuala putere ci folosirea inclusiv a Sie in interes de partid.Eventual împotriva poporului român. La noul guvern observ o inflatie de copii de bani gata ajunsi miniştrii,sunt 3 pana acum fara sa punem la socoteala curvetul da stati linistiti SIE se lupta cu dusmanul care nu se vede si nu se aude.Mogulii,Voronin,irerdentisti dastea.

 • Bai frate voi vedeti ce ministri se anunta in noul guvern?Nu sunt decat 5 oameni normali dintre care 3 sunt unguri care vor sa fure ardealul si ailaltă doi sunt complet lipsiti de putere(diaconescu si mru),in rest toti sunt fetite si băietei de bani gata… Unde mai pui ca nataraul ala de Ungureanu nici acum nu si-a dat demisia de la SIE,adica locotenentul de la Câmpia Turzii a fost trecut in rezerva pt ca a participat la un miting dar nea caisa asta sef peste un serviciu secret are voie sa faca politică fără nici o problema io zic ca in situaţia actuala armata poate protesta si ea cu tancurile in piata publică.Bre la ce idioţi de ministrii pun ăştia nici cliseul cu „toti sunt la fel” nu mai tine,cred ca este cel mai petarda guvern din 1862 incoace cu exceptia perioadei comuniste da si acolo mai erau cate unii care aveau nişte principii,altii erau un pic mai destupati da ăştia sunt mai proşti si decât tovarăşul Zaronie.

  • Bre, Victor Ciutacu a zis foarte bine: “S-au schimbat hotii cu prostii”.

   Pe de alta parte, cel mai bun banc anti (comunist, la vremea debutului) continea replicile, apropos de ce vedeam pe geam si sticla:

   – Urate vremuri!
   – Da-i ma-n ‘zda ma-sii!

  • Desi nu-mi place nici el nici cine-l protejeaza pot spune sigur ca Ungureanu nu este natarau, cel putin in domeniul din care a plecat si in care este format, istoria, ar fi fost un specialist foarte bun cu mult peste media intalnita prin universitatile noastre.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: