Care este...breaking news

Care este…breaking news

Iaca stire de peste balta, taman din D.C.

Comitetul Senatului Pentru Relatii Internationale (The United States Senate Foreign Relations Committee) a facut nefacuta si i-a pus lui Barak Obama pe masa aprobarea pentru o interventie in Siria. Ce-i drept, interventie limitata…

…la 60 de zile; cu o posibila prelungire de inca 30 zile. Si fara boots on the ground, cum se zice pe la ei prin ograda.

Senatorii au aprobat planul lui Obama cu 10 voturi pentru, 7 impotriva si o abtinere. Eh, uite ca toata forfota si vanzoleala din estul Mediteranei n-a fost in van…

Suntem asigurati deci, cu minim 90 zile de caft.

Exceptand evident cazul – putin probabil – in care cererea presedintelui nu va fi aprobata si de Congres.

In consecinta, pentru cei care se indoiau -conu’ Sweeper included – gata! S-a rezolvat! Assad va manca papara si va incasa proverbiala palma peste incheietura, asa…ca sa-si dea seamaca a gresit si sa nu mai faca data viitoare. Faptul ca nu s-a stabilit vinovatia clara a Damascului, nu are nici un fel de relevanta.

Inchei cu un citat din John Kerry – mare om, mare caracter: “If we don’t take a stand here today, I guarantee you, we are more likely to face far greater risks to our security and a far greater likelihood of conflict that demands our action in the future.”

Via:
Reuters

– Marius Constantin –