Aviaţie

Azi se zboaraaa! Cer senin peste Baragan(u)!

Pe la Borcea, by RoNIN

Bre, azi se zboară! De dimineaţă au început, iar unele trec pe aici, pe cer, pe deasupra Călăraşiului, şi eu îl anunţ bucuros ca un copil pe Griffon236:

– A mai trecut unul! Eram în curte de data asta! Era lung cât o palmă…

N-am prins nici unul în poză, dar de fiecare dată m-am gândit la bucurii: ale celor de la manşă, că zboară, şi ale noastre, că le auzim şi vedem, că zboară!

Cer senin prietenilor şi prietenelor piloţi!

Apropos… bro’ Maverick, aşteptăm un rând de bere după ce faci trecerea pe “ţeavă”! 🙂

6 Comments

 • Cer senin !

  Anul trecut,de cate ori ma duceam acasa(cam rar,ce-i drept),cei de la “Baraganu” aveau zboruri,uneori si de noapte.Mai mult nu zic.

  Spre norocul meu,culoarul de zbor e pe deasupra casei parintesti.A fost odata ca-n povesti,prin anii ’90,o emisiune la TVR in direct de la “Baraganu”,noaptea pe la ora 23.Era frumos sa auzi avionul pe deasupra casei si peste cateva minute sa-l vezi la tv cum aterizeaza.

  • auzi bre? de unde zici ca esti? ca si mie imzi bazaiau migurile pe la cap pustan fiind… d’aia am ramas cu virusul in sange…

   • Ti-am raspuns pe “alte cai”. Si la mine e la fel cu virusul.Am o poza p-acasa impreuna cu veri de-ai mei(imbracati in soimi ai patriei,pioneri,ca pe vremea aia)in care,il loc sa ma uit la fotograf,ma uitam pe cer(tocmai trecea un avion).

    • Vazut-am :D… Eu unul n-am poze d’astea…da mi-am stricat vederea incercand sa vad MiG-urile care faceau zbor de noapte pe deasupra blocului meu 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: