Accidente aviatice Aviaţie

Avion Boeing 777 Air India a aterizat de urgenta pe Otopeni

Boeing 777 Air India

Un avion Boeing 777 al Air India a aterizat de urgenţă pe aeroportul “Henri Coandă”, datorită unei alarme de incendiu în cală. Avionul avea la bord 320 pasageri şi efectua un zbor între India şi Germania.

La inspecţia personalului tehnic nu s-au găsit urme de fum sau foc.

Dacă urmăriţi ştirile de la televizor veţi avea parte de o Sâmbătă veselă. Momentan, pe Antena 3, două proaste încearcă să senzaţioneze totul.

Proasta de la faţa locului transmitea cu o voce alertă că nu se ştie nimic despre pasageri, câţi sunt răniţi, câţi morţi, dar că la pompieri este haos! De fapt, pasagerii fuseseră deja debarcaţi şi probabil căscau printr-o sală de aşteptare.

Cealaltă proastă, cea din studioul tv încerca să obţină declaraţii şocante de la cei care răspundeau la telefon.

Pe de altă parte, Sile Cămătaru e de negăsit. Ce surpriză!

4 Comments

 • este un episod in “south park” in care un mic baraj facut de castori se surpa si apa inunda oraselul pana la nivelul gleznelor, canalele de televiziune incep sa transmita; rep de pe teren: “…si s-au inregistrat si cazuri de canibalism”
  rep din studio : ” omg a-ti vazut cu ochii vostri?!”
  rep din teren : ” nu dar banuim”
  🙂 🙂
  cand te uiti la prostii de astea te simti ca si in south park, adevarul e ca antenele (si otv) sunt dezastru nr 1, indobitocesc (sau manipuleaza) oamenii

  • Eu nu am mai urmarit cursul evenimentelor. M-a bucurat ca oamenii erau ok si am abandonat subiectul.

 • Practic a fost o aterizare de urgenta de rutina, dar mas-media romaneasca nu urmareste sa informeze publicul, vrea doar sa panicheze crezand ca asa o sa faca audienta .

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: