Promo

Avem submarin dar nu îl folosim

Singurul submersibil al Armatei Romane şi unul dintre puţinele submarine din Marea Neagră se “odihneşte” în portul Constanţa.

Submarinul Delfinul este în stare perfectă de funcţionare dar nu a mai ieşit în larg din 1995, motivul fiind lipsa bateriilor care ar costa MApN 20 de milioane de euro.

Filmuleţele despre Delfin se pot urmări aici.

– Ayana –

 

Navighează în portal:

Resboiu Master; Armata Română;Forţe Speciale; Space; Revista Resboiu; Forumul Resboiu;

 

7 Comments

 • E…..,,copt”….inauntru….galben….de nefolosire….cine se pricepe…intelege termenul…..cu ceva timp in urma ii trebuia doar acumulatori si mici reparatii…acum insa…..trebuie schimbat la greu in el….plus ca aparatura e de pe timpul lui bunica…. pacat…ca si chila , materiale absorbante de zgomot , etc , este ok , am inteles ca designul lui este de submarin nuclear , in fine este respectabil ca si arma…dar….. 🙁

   • pai ca de obicei in cazuri de-astea probabil ca ar costa mai mult decat unul nou. O reabilitare e de multe ori la fel de scumpa sau mai scumpa si cand se face sub conducerea proiectantului/fabricantului initial. Cand se face de catre altii costa intotdeauna groaznic. Mai ales cand se refera la un singur exemplar. Probabil ar fi mai ieftin un Type 212 daca tot vorbim de germani.

    • mai ales daca “copt” cum se refera @mozambic se refera la starea “tablei”,a structurii metalice cred ca nici nnu-si are rostul ,ptr ca nu-l mai faci la parametri initiali niciodata ..si ca sa ai un submarin sa mergi la cota de periscop mai bine nu-l ai

 • Bun 1 la mana pentru cine spunea ca este “copt” se pare ca se inseala groaznic, 2 la mana da ar trebui pus in functionare cu cateva upgrade-uri la sistemele din interior si pus in functiune.
  Kilo acum nu mai este cine stie ce “state of art ” are si Polonia si le foloseste, Germania ar pute face lucrarile de intretinere si upgradare, deja nu mai ma gandesc ca ar putea primi si rachetele care vor dota U 212….

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: