Aviaţie

Argentina refuza avioanele Mirage F1M spaniole

MIrage F1 spaniole la NATO Tigermeet 2011, Cambray - Franţa

MIrage F1 spaniole la NATO Tigermeet 2011, Cambray – Franţa

Ministerul argentinian al Apararii nu va cumpara 16 avioane Mirage F1M uzate din Spania asa cum a anuntat inainte, ne da de veste Jane’s citand surse militare argentiniene.

Negocierile legate de achizitia acestor avioane militare au fost terminate, iar militarii argentinieni au inceput sa ia in considerare cumpararea altora.

Optiunile posibile cuprind achizitia avioanele Mirage 2000 retrase din dotare de catre Brazilia luna trecuta, sau Kfir Block 60 din Israel – varianta cea mai probabila.

Sursa: Aereo

Altii prea saraci care sa nu aiba avioane bune.

 

– Iulian Iamandi –

5 Comments

  • Hai ca ne trebuie noua….
    Pana una alta ne-am asigurat pt viitoarele F35 asa ca avem mana libera sa cumparam ce vrei. Eu zic sa le luam si in plus sa luam si kefirurile ca sa avem de toate si sa-i lasam pe vecinii cu ceafa lata in fundul gol :))))))))

  • Bag de seama ca toata lumea numara cu atentie banutii din punga inainte sa mearga la cumparaturi. Probabil ca argentinienii vor sa si zboare avioanele, nu numai sa le aiba in hangar.Si isi mai fac socoteli si in privinta posibilului adversary, la razboi tragerea la sorti este facuta deja, nu se asteapta decizia de la Nyon a UEFA.

  • Mirage 2000 ale brazilienilor cred ca sunt o alegere mai buna acum deoarece numai ce au iesit din serviciul operativ, Dassault le va moreniza sau reface capacitatea de zbor la banii potriviti.

  • Avand in vedere faptul ca sunt foarte multe avioane disponibile la preturi mici, argentinienii fac foarte bine ca nu se grabesc.
    Nu m-ar mira sa cumpere si ei tot Gripen sau sa incerce un FC-1 de la chinezi.

  • 18 kfir c 10 cu 500 mil $ e aproape parafata intelegerea din ce scriu israelienii. sunt curios daca in banii astia intra si armamentul.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: