Marină

Ziua Marinei – Avanpremiera: Antrenament general

Mărăşeşti

Mozambic, reporterul Resboiu, se află în acest moment la bordul fregatei Mărăşeşti.

De fapt, la această oră fregata şi-a încheiat marşul şi a intrat în dispozitivul de pe mare, din faţa Comandamentului Flotei.

Până la doisprezece şi jumătate, când va fi trimis la ţărm (în portul Tomis, că nu îl vor lăsa pe nisip printre topless-e) cu o ambarcaţiune rapidă, se va plimba pe şi prin fregată, va poza şi va adresa întrebări cum numai el ştie, şi ne va ţine pe jar până va răsufla uşurat şi vom comunica pentru un prim material.

Ziua Marinei Române din acest an reprezintă un eveniment deosebit şi pentru redacţia Resboiu care participă activ cu jurnalişti acreditaţi la bordul navelor militare aparţinând Forţelor Navale Române.

Ţineţi aproape!

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.

2 Comments

  • Am vazut acum 2 ani in portul Tulcea sarbatorile. A venit parca OPANEZ si i-a blana de l-a intors in mijlocul portului aproape cu botul pe loc. Trecea hula peste partea din spate a navei. Frumos tare, toate vasele cu sirele pornite.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: