Aviaţie

Zece MiG-31BM pentru Districtul Militar Central

MiG-31

Aviaţia Districtului Militar Central va recepţiona anul acesta primele zece interceptoare MiG-31BM, a anunţat serviciul de presă al Districtului:

“The air forces of the Central Military District will take delivery of 10 MiG-31BM fighter-interceptors and two Mi-26 heavy transport helicopters this year”

Forţele Aeriene ale Rusiei au anunţat deja intenţia de a poseda peste 60 de avioane MiG-31BM până în 2020.

MiG-31BM este o variantă puternic modificată  a lui MiG-31, cu avionică modernă şi data link-uri digitale, un nou radar multimod, MFD-uri şi un mai puternic sistem de control al armamentului. Poate detecta ţinte aeriene de la 320 kilometri distanţă şi urmări simultan până la zece ţinte.

MiG-ul 31BM poate utiliza rachete aer-aer moderne, inclusiv K-37M cu rază lungă, ce a fost dezvoltată special pentru acest tip de avion.

mig-31 graphics

Sursa: RIA Novosti

– Resboiu –

 

2 Comments

  • Le-o fi si vopsit, sa scoata stelutele rosii de pe fuselaj ?!
    Practic Federatia Rusa are mare nevoie de MIG-31 si alte avioane de lupta, iar ritmul in care ies de la modernizare sau intra in dotare avioanele este nesatisfacator fata de declaratiile liderilor rusi .

  • Apropo, acum sunt capabile sa zboare cu Mach-3 incontinu.
    Cine poate scrie aici cu fapte in care sa demostreze ca motoarele se topeau, din cate stiu sunt numai legende dar nu a iesit nimeri sa demonstreze asta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: