Aviaţie

Un Su-24 ucrainian s-a prabusit in timpul unor exercitii de pregatire pentru lupta

Su-24 ucrainian la muzeu

Su-24 ucrainian la muzeu

Situatia ciudata prin care trece Ucraina a dus la fortarea imbunatatirii nivelului de pregatire al militarilor ucrainieni, inclusiv a pilotilor.

Timp de o saptamana, pilotii militari ucrainieni s-au pregatit in apropiere de Jitomir, Kiev, Ivano-Frankivsk si Odessa in avioane Su-27, MiG-29, Su-24, Su-25, L-39, atat ziua cat si noaptea si chiar in conditii meteo grele.

Conform declaratiilor oficiale, pilotii ucrainieni si-au recapatat indemanarea pierduta si si-au imbunatatit calitatile de luptatori.

“Pilots, engineers and technicians, military support units – everything from early morning until late at night at the airport, because flights are held frequently. Standard tasks. Crews day and night and adverse weather conditions and spend piloting skills, navigation, and improve individual airmanship Exchange aviation combat training of the Armed Forces of Ukraine “

Dati-mi voie sa nu fac misto de saptamana lor de crestere a skill-urilor. Probabil ca moralul le este scazut, mai ales dupa ce in timpul exercitiilor s-a prabusit la aterizare un Su-24M din Brigada 7 Aviatie de Lupta.

Echipajul format din locotenent colonelul Denis Kachan, comandant de escadrila, si locotenentul navigator Oleg Dudnik, a catapultat. Nici unul din cei doi nu a suferit rani.

Vai de ei.

Vai de noi.

Sursa: Military Informant

 

– Iulian Iamandi –

 

2 Comments

  • Bine ca pilotii sunt bine si sanatosi – ma rog cum poti de sanatos a fii dupa un zbor din asta in slavi cu catapultare, in rest Su 24 Fencer se mai gasesc.
    O sa isi revina pilotii trebuie insa lucrat la inchegarea trupelor si la moral, inca oamenii au complexe si inca exista neincredere intre vest si est.

  • Cred ca si noi suntem in aceeasi situatie in privinta pregatirii pilotilor pentru lupta. Trebuie sa fim atenti la modul in care reactioneaza armata ucraineana la actuala criza, pentru ca acelasi model l-ar putea urma si armata romana daca apare o criza asemanatoare in Romania.

    Romania este la fel de nepregatita pentru un conflict militar ca si Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Slovacia. Suntem la fel ca in 1940 sau 1916.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: