12 Comments

 • uau, ce m-ati uns la inima…
  Filmarile-s din perioada RSR sau de dupa ?
  Si muzica… Vanghelis, de pe coloana filmului “Conquest of Paradise”

 • La începutul clipului apare un radar vopsit alb-rosu pe care scrie „TESLA-LET” ce este cu radarul?Este cumva fabricat de către firma cehească(cehoslovacă atunci), TESLA?Ce tip este,câte am avut și de care altele fabricate de către TESLA sau de alții etc ?

  Io unul înclin să cred că filmarea a fost făcută după 1989,opinie personală doar atât.

 • Sunt cam din 1992-1994. 4803 era poreclit Tarzan de mm Busuioc care-l deservea. Si pe ordinul de zi, el apartinea pilotului Nici Pelin. Tragerile in tinta terestra s-au realizat in poligonul Malina din jud. Galati ( C.Z. David Fl. ) iar trecerile la joasa erau calculate de Vasile Serbanescu si Fane Bulgaru ( ITLA ) pentru bombardamentul din zbor orizontal ( H=50 m, V=1.050 km/h ), bombe utilizate = din familia incendiare.

 • Superb….aici se vede poezia zborului pe supersonice, frumusetea muncii de pilot militar, speram ca peste 2-3 ani sa avem un alt film nou cu mult-asteptatul multirol de generatie a 4-a care va intra in RoAF……..Frumos……..fara alte cuvinte!

 • CU ADEVARAT UN FILM -DOCUMENT.SINGURELE IMAGINI CU PILOTI SI AVIOANE MILITARE PE CARE LE STIU CA FIIND OFICIALE,SUNT CATEVA CADRE DIN ,,DESTINATIA MAHMUDIA,,IN REST,PAUZA TOTALA DATORITA SECRETOMANIEI CRETINE.
  PUSTI FIIND AM RAMAS MASCA ATUNCI CAND-PRIN ANII 80-AM VAZUT INTR-UN FILM LA CINEMA-CU CERUL SUB PICIOARE-CEHESC,MIG 21,COSTUME DE ZBOR SI CASTI.SI M-AM MIRAT TERIBIL CUM DE AIA ARATA SI AI NOSTRI FAC PE MIRONOSITELE.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: