Aviaţie

Ucraina isi modernizeaza avioanele MiG-29

MiG-29 ucrainian

MiG-29 ucrainian

Fortele Aeriene Ucrainiene au receptionat patru avioane MiG-29 modernizate si doua avioane de antrenament L-39.

Conform surselor ucrainiene, avioanele au fost receptionate de catre Brigada 114 Aviatie Tactica de pe Ivano-Frankivsk.

Legat de noutati, se subliniaza faptul ca avioanele au avut parte de reparatii si modernizari majore, inclusiv a echipamentelor de bord destinate misiunilor de atac la sol.

Ceva mai in planul doi, aflam ca avioanele ucrainiene tip MiG-29 mai au primit cate ceva prin tolba, cum ar fi: aparatura avansata de inregistrare a misiunii, un sistem de navigatie care utilizeaza GPS, un transponder proaspat si echipamente de comunicatii in standard ICAO.

Treaba a fost executata de catre Fabrica de Avioane Odessa, Fabrica de Reparat Avioane Chuguev si Uzina Constructoare de Masini Kharkov, toate parte a concernului de stat Ukroboronprom

Sursa: Defense Express

Ceea ce va dorim si dumneavoastra.

Iulian Iamandi

18 Comments

 • Cel mai probabil au primit ceva asemanator Svp 24 Gefest. In lipsa de munitii istete merge si asa. Posibil sa fie in pregatire pentru o eventuala ciocneala prin est.

 • @Iulian Iamandi
  Poate ca ar trebui pastrata ortografia romaneasca a numelor rusesti.
  Exemplu: Kharkov se scrie Harcov in limba romana. Ce rost are sa ortografiezi un nume rusesc in stil englezesc si sa-l introduci intr-un text in limba romana.

 • Ma distreaza de mor stirile astea rasuflate despre cea de-2-a ,, patrie ,, Ucraina…prinde bine la romani cu creieri spalati din colonia americana Romania….

   • In plus ignorantule postez sub nickul asta de ani de zile si tot aici am postat pentru prima data cu el.

   • Si ca tot punem intrebari nu esti tu ala care acum cativa ani tot aici pe Resboiu ai scris ca ti se rupe de Romania sau ceva cu alta forma dar cu acelasi sens?

    • Amice, tu chiar ai o problema destul de serioasa si chiar semeni cu acel dani de pe romil. Sa ma scuze Iulian, prefer un avertisment decat sa nu scot in evidenta acest lucru despre tine.
     Cat tine de modernizarea Mig-urilo foarte bine fac, mai grav e in schimb ca mentalitatea bolnava a lor nu detine leac.

 • @Petru Marin
  Stirile din Ukraina sunt la fel de interesante ca cele din Bulgaria, Ungaria, Serbia din cauza proximitatii. In plus, Ukraina este vecinul cu cea mai puternica armata.
  Ai priceput petrovici?

  • Mugur?….sa moara Veta care a spart ghiuveta ,ca e asa cum zici tu….eu stiu ca ucrainieni sant aia care nu ne inghit de o viata intreaga…sant aia care au teritorii de la noi inclusiv insula serpilor…sant aia cu canalul barstoie….acum daca e ordin de DC sai pupam in cur …musai…panimaoes?…armata lor e mai jalnica ca a noastra….in curand vor avea si ei trupe de ocupatie americane ca si noi…in curand ii vor calca cu masinile si pe ei si la vor viola muierile ca si noua…ca de,asa sant stapani…

 • @Patru Marin
  In limba romana se ortografiaza corect “sunt” si “chiuveta”, nu “sant”si “ghiuveta”. Asa prost va platesc ca nu pot recruta niste persoane cu un nivel decent de cunoastere a limbii romane?
  Am priceput mesajul, asa ca te poti duce sa-ti ridici bonul de masa.

  • Mugur?..aici nu facem concurs de gramatica si ortografie,ca nu sant nepotul lui Pruteanu….ca sa gandesti logic nu trebuie sa te numesti Graur…neputinta unilor in asi exprima corerect ideiile ii fac sa se lege de nimicuri care nu au nici o legatura cu aspiratiile unui popor inselat si tradat de alesi neamului si de astia de al-de voi care nu mai puteti de focul gramatici si al dictiei…

   • Ca unii mai fac greseli este de inteles dar cata vreme insisti sa te exprimi fara sa tii cont de erori destul de grave de scriere este dovada de prostie crasa. Tu esti un caz definit foarte bine de o vorba pe care am auzit-o ieri din intamplare. Este cam asa:
    “televiziunea l-a facut pe prostul satului vedeta iar internetul l-a facut purtator de cuvant”.
    ” Asi” se scrie “a-si”.

 • @Patru Marin
  Cred in continuare ca este necesara prezentarea stirilor despre evolutia organismului militar ukrainean. Ignorand Ukraina nu inseamna ca aceasta dispare.
  Cat despre “Ukraina a doua patrie” mi se pare o tampenie, ca si atitudinea ta condescendenta :”ma distreaza de mor”. Ai idei putine dar fixe, urmezi prea rigid instructiunile.Ai nevoie de training.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: