Terestre

Tigr, acum si in Congo

Tigr

Congo va cumpara niste vehicule blindate Tigr din Rusia, pentru fortele de politie.

Cei de la Military-Industrial Company au tras si o confirmare:

“The first contract has been signed and the first consignment of Tigers is being prepared for delivery to the African continent,”

Livrarea va avea loc pana la finalul acestui an, iar un al doilea contract cu Ministerul de Interne al Republicii Congo este in faza de asteptare.

Din pacate pentru curiozitatea noastra, purtatorul de cuvant al companiei ruse a refuzat sa dezvaluie cantitatea de Tigri, motivand intelegerile contractuale privind confidentialitatea.

Mare secret, mare…

Acelasi personaj insa, a spus despre Congo ca este cea de-a doua tara din Africa, dupa Guinea, care cumpara Tigr.

Sursa: RIA Novosti

 

 

6 Comments

  • Dar rusii de ce isi cumpara Iveco LMV pt Armata si alte SUV-uri/off-roadere vestice la MVD/FSB/FSO si nu Gaz Tigr ? De bune ce sunt :)) ?

    • I-si cumpara si Gaz- Tigr., si “Volk”, si cele straine le cumpara pentru studiu si experimente comparative., dar si pentru a le folosi, ca nu mai sint URSS.,si bine fac, si Mistralurile ca le cumpara tot bine fac., Si daca vind ceva, tot un ban cuiva iese 🙂

  • GAZ Tiger,din cauza nivelului de protectie STANAG-lll,este achizitionat de unitatle MI.Parca si politia din Brazilia si Uruguay are in dotare.IVECO LMV are un nivel superior de protectie si se are vedere un transfer tehnologic.

  • ma fratilor, pai nu ne mai documentam deloc, dam din noi de plictiseala? ca sunt rusi? ia uite ce zice wikipedia “RDC este extrem de bogată în resurse naturale și este una din principalele producătoare de cupru, cobalt și diamante.”
    a ajuns dl. Moldoveanul ( de peste Prut )sa ne dea noua, patriotilor romani, pasionati de armati, lectii?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: