Aviaţie

Shoigu: peste 90% dintre pilotii militari rusi au experienta de lupta

Peste nouăzeci la sută dintre piloții militari ruși au experiență de luptă, o parte dintre aceștia executând peste patru sute de misiuni. Vestea a dat-o ministrul rus al Apărării, generalul Sergei Shoigu, pentru canalul de televiziune Rossiya-1.

Generalul Sergei Shoigu

Generalul Sergei Shoigu

Sergei Shoigu a declarat:

“Over ninety percent of pilots have combat experience and some of them have a record of 100 sorties while some others boast 400 sorties and this is, of course, quite a different army.”

Ministrul a completat informația spunând că toți comandanții, la toate nivelurile, comandanții de regimente, brigăzi, divizii și armate, precum și comandanții de districte militare și șefii de state majore coborând până la nivel de batalion au executat rotații în Siria.

Iulian Iamandi

3 Comments

  • afirmatia e foarte corecta si 100% verificata.
   90% din pilotii rusi au avut experienta de lupta .., cu ceilalti 10% tot rusi, cu niste trupe de la sol in aplicatii si parca or fi scapat si o misila in tribuna oficiala plina cu ofiteri rusi de rang ceva mai inalt.
   acum rautatile la o parte, prin Siria ce s-au dat ei mai bine, dar cu GPS-uri civile. restul cine-o sti?

   • nu prea pusca – nu cred ca in Siria s-a facut rotatie dupa fiecare 10 misiuni, apoi cate avioane a deplasat Rusia acolo? Deci este doar cu “peptu de arama inainte soldati!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: