Marină

Rusia comanda inca trei corvete Buyan-M

Buyan-M lansand o racheta Kalibr

Buyan-M lansand o racheta Kalibr

Ministerul rus al Apararii si Santierul Naval Zelenodolsk s-au inteles saptamana trecuta asupra unor noi livrari de corvete Proiect 21631, numite Buyan-M in cod NATO.

Adjunctul ministrului Apararii, Yuri Borisov, si Renat Mistakhov, director general al Zelenodolsk, au semnat intelegerea valorand in total 27 miliarde de ruble – adica 421 milioane de dolari.

“The 27 bilion ruble contract is long-term and is affording the company financial stability.” a declarat adjunctul Apararii.

Directorul general al Zelenodolsk, Renat Mistakhov, a adaugat ca Ministerul Apararii a comandat inca trei nave Proiect 21631/ Buyan-M.

“Five have been delivered: three to the Caspian Flotilla and two to the Black Sea Fleet. Plans provide for four ships  more, and three more have been ordered today.”

Sursa: Navy Recognition

Ar merge si un film:

Iulian Iamandi

 

8 Comments

 • bune si astea mici pt ca astfel au lansatoare mobile de Kalibr fara sa incalce nush ce tratate pt lansatoare cu baza la sol, sunt micutze si usor de pierdut prin Azov, Don, Volga, Caspica si canalele si baltzile alea dintre ele unde sunt sub acoperirea apararii AA, Kalibr bate in toata mueropa

  doctrina lor momentan pare sa fie Kalibr all the way si maciuca nucleara cu care tot stau cu ea deepthroat

  dar noi nu ne temem ca Volkhovurile inca le avem functzionale 😉

  • Lasa bre ca nu rachetili di croaziera era problema. Ca aveau lansatoare rotative pe Tu95 si 160. Puteau sa traga cate croaziere aveau ei chef.
   Problema lor e ca nu-s in stare sa faca niste frigate la momentul de fara din cauza de suparare cu fratii de la Kiev.
   Asa ca o dau pe d-astea mici si pe d-alea mai mari si nucleare …

   • stiu bre de povestea cu turbinele, da’i dreacu…
    ragaliile alea zburatoare de pe vremea lu Hrusciov si Gorby se detecteaza si urmaresc mai usor, asta daca nu iau foc decolare 🙂
    asa puteau sa faca corvete si sa puna pe ele Yakhonturi, Moskituri si altele, dar ai mananca in fund cu Kalibr sa amenintze si ei cu ce mai pot…

    • Care ragalii de pe vremea tovarasilor? N-au auzit ca Tu160M2 e practic un avion “nou”. Si cica si intra in productie pana in 2020 ca PAKDA e doar PAK si NU. Apoi se mai modernizeaza niste Tu95 la nivel de 4++++++ gen bomber si Tu22M3 la nivel de Tu22M3m2….
     Ura, ura, ura – traiasca complexul industrial sovietic – pardon rusesc

   • Cu nave d-astea mici mai e cum mai e, dar la navele cu propulsie nucleara se complica treaba, acolo trebuie bagat banu’ gros, cea ce e mai complicat la ce praf este la rusi acum.

    • Pai Lidr nu arata frumos in machete? ca de fapt toate proiectele…
     Cand insa dai de unele probleme logistice – aka cate jdemii tone otel special iti trebuie pt o singura nava si cate vrea rusia sa mai faca in parallel…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: