Aviaţie

Rusia a testat jeaponezaria cu cinci avioane

Tupolev Tu-95 strategic bomber

Japonezii au săltat în viteză, ca în vremurile raidurilor americane, avioanele de vânătoare pentru a face faţă bruştei apariţii a unor avioane aparţinând Rusiei în apropierea spaţiului aerian nipon.

Conform comunicatului oficial al DoD-ului lor, în total cinci avioane ruseşti s-au dat pe cer prin apropierea Japoniei: două bombardiere strategice Tu-95 Bear, două avioane de atac Su-24 Fencer şi un avion A-50 Mainstay EAW.

“They flew over the Pacific Ocean and the Sea of Japan off Hokkaido and the Tohoku region in northeastern Japan,”

Oficialii japonezi şi-au pus chiar şi o dorinţă, fiindcă pentru prima dată în istorie… Rusia a trimis un AWACS pe lângă ei.

Probabil au şi bătut de trei ori în lemn de cireş.

Sursa: RIA Novosti

6 Comments

  • Probabil ca zgomotul lor e mai impunator decat o bomba atomica … vezi lupta asta psihologica darama o natie intreaga fara a produce victime.
    Oare cum e sa stai cu frica in san cand auzi de la 500 km ca vine un astfel de bombardier, el se aude pe tot cerul, c-am greu sa-i vezi pozitia cand sunetul vine din toate partile.
    Apropo, http://www.youtube.com/watch?v=XN92uHzVDPY sigur dupa o astfel de trezire nu mai adormi cateva saptamani.

  • Cica ar fi fost Su-27 si nu Su-24, plus ca japonezii mai cu fruntile transpirate le-au spus la rusi sa nu se mai repete, funny.

  • Numai am citit la rusi ca dupa ce au finisat modernizarea la urmatorii doi “ursi” ( Tu 95 ),ei au inceput patrularea si testarea noilor sisteme instalate in Orientul indepartat… Eu cred ca patrularea asta a fost testarea ursilor modernizati., ei au fost insotiti de doi “cercetasi” Su 24.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: