Armata Romana Fortele Terestre

Promo: AR se intoarce in front

TR-85M1 la Parada de 1 Decembrie 2011 de la Arcul de Triumf

TR-85M1 la Parada de 1 Decembrie 2011 de la Arcul de Triumf

Ce vremuri! Tancurile erau încă primite la Paradă şi radiau putere. Le vrem înapoi, la locul lor de cinste şi să nu mai aibă niciodată de suferit pe motive politice.

TR-85M1, “Pumnul de Oţel” al Armatei Române!

Da, am reuşit să dreg subdomeniul /armata-romana – AR pentru cei din spatele panourilor de administrare a Portalului Resboiu.

Cu mare bucurie, anunţ că AR s-a întors!

Cu ocazia întoarcerii, am publicat şi unul dintre materialele cu care am rămas în urmă datorită defecţiunii de pe AR. Suntem datori cu mai multe, dar le vom lua pe rând şi în timp.

Astăzi, documentarul video de la Ziua Pompierilor României filmat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Prahova de către colegii noştri LuneBleue şi Nemotoujours.

Dacă de câteva ore aţi remarcat că pe bara din dreapta, sus, este un icon cu link către Subdomeniul Armata Română, poarta de acces către acesta, cu un click aici veţi putea viziona documentarul filmat şi procesat de către colegii noştri.

De pe Armata Română, puteţi reveni aici pe ceea ce noi numim Master printr-un click pe bara din dreapta sub NAVIGHEAZĂ ÎN PORTAL, pe Resboiu Master.

Apropos de repararea subdomeniului AR, astăzi mi-a reuşit şi remedierea defecţiunilor care nu mai permiteau accesul la paginile cu articolele precedente şi la paginile care se deschid din meniul de sub header.

Aşadar, acum puteţi accesa şi articolele mai vechi, imaginile de la Fotografia Zilei, galeriile foto şi filmele de la Operaţia Atalanta, comunicatele de presă, etc. – după două luni de comă a subdomeniului, le-am uitat şi eu…

 

– Iulian Iamandi –

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: