Aviaţie

Presedintele pilot al Bulgariei a zburat cu un avion Rafale

Recunosc că vestea m-a luat în primă fază prin surprindere, știindu-i pe bulgari nu doar vecini și aliați de-ai noștri, dar și frați întru sărăcie. Adică, este foarte clar că atât România cât și Bulgaria nu pot cumpăra magnificul avion omnirol Rafale.

Rumen Radev a zburat cu un avion Rafale

Rumen Radev a zburat cu un avion Rafale

Rumen Radev este pilot de MiG-29, înainte de a fi președinte.

Zborul pe Rafale a fost executat în ultima zi a vizitei președintelui Bulgariei și… dar haideți să ne spună  Rumen Radev care a fost treaba:

“It is a great gift given me by the French President Macron. He suggested it to me. There is no way to decline such a proposal.”

Sunt invidios.

Haideți să îl admirăm pe generalul Rumen Radev, fostul comandant al aviației bulgare, într-un solo display pe MiG-29:

Acum, să-l vedem în Rafale:

Mai zic o dată: sunt invidios!

Iulian Iamandi

6 Comments

  • A zburat intr-o dubla.

   Gandindu-ma mai bine, mi-am amintit de cele care mi-au fost spuse de cetateni francezi: Macron considera Armata ca pe o jucarie proprie. Nu ar trebui sa ne surprinda gestul acesta, cu zborul de protocol.

   • Parca si pe Ponta l-au zburat cei de la Lockheed Martin prin 2014 pe F16. Dupa parerea mea treburile de genul asta sunt un excelent “PR stunt” pe langa faptul ca odata ce ai zburat cu un avion din ala nu poti sa vii sa zici ca nu ti-a placut sau ca e un avion prost, cel putin nu in mod sincer 🙂
    Cu atat mai mult cu cat Radev e fost pilot de vanatoare deci stie care e faza.

 • nu-nteleg cum mama-masii e posibil asa-ceva, un presedinte-pilot, sa admitem ca ar fi super-experimentat pe Mig 29, cum a trecut el netam-nisam la mansa unui Rafale fara pregatire, ai nostri pleaca ANI de zile in Portugalia sa invete pilotaju pe F16, el vine se urca-n Rafale si gata a zburat, mai sa fie.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: