Armata Romana Coronavirus

Precizari privind dreptul de fabricație a unor prototipuri dezvoltate de catre MApN

Pe perioada instituirii stării de urgență pe teritoriul României, operatorii economici din industria națională de apărare înscriși în „Registrul unic al operatorilor economici și al capacităților de producție și/sau servicii pentru apărare” pot obține, printr-o solicitare scrisă, dreptul de fabricație pe bază de contract, potrivit dispozițiilor Legii nr 232/2016 privind industria națională de apărare, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, pentru prototipurile dezvoltate de unitățile de cercetare-dezvoltare din MApN (precum sistemul de izolare și transport al personalului contaminat cu agenți biologici – BIOEVAC sau modulul pentru izolarea personalului contaminat cu agenți biologici – BIOSAFE, etc.) care pot veni exclusiv în sprijinul autorităților în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Izoleta BIOEVAC realizata de Armata Romana si STIMPEX SA

Izoleta BIOEVAC realizata de Armata Romana si STIMPEX SA

Persoană de contact: cpt.cdor Marian VATAVU din cadrul Departamentului pentru armamente, tel. 0213195858 int. 2287, mobil: 0741 045 629, email: secretariat@dpa.ro.

 

Biroul presă

Iulian Iamandi

1 Comment

  • Stai asa – adica ei nu stiu cine e capabil sa le fabrice? Cam cat de greu e sa aflii cine foloseste masini similare cu cele pe care Romarm/Stimpex le-a realizat?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: