Armata Romana Coronavirus

Personal din Spitalul Militar Focsani confirmat cu COVID-19

Marți, 24 martie, la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Alexandru Popescu” Focșani au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 două persoane din rândul personalului medical și auxiliar sanitar.

Coronavirus (Artwork)

Coronavirus (Artwork)

În urma acestei situații, s-a dispus externarea tuturor pacienților și efectuarea anchetei epidemiologice în vederea stabilirii contacților, iar pe timpul acesteia, posibilii contacți sunt plasați în autoizolare, urmând a fi testați.

Spitalul Militar de Urgență Focșani se va închide pentru 48 de ore pentru executarea dezinfecției de grad foarte înalt pentru limitarea răspândirii infecției, cu excepția Centrului de Primiri Urgențe.

În același timp, se vor recolta analize de la toți contacții simptomatici și, în funcție de rezultatele finale ale anchetei epidemiologice, se vor dispune măsuri ulterioare de protecție a personalului medical, în vederea menținerii capacității operaționale a spitalului.

 

Biroul presă

1 Comment

  • Nu chiar incurajator. Daca ordonanta aia militara era in urma cu o saptamana, imbunatatea lucrurile. In orice caz, bine ca macar avem ceva, nu am asteptat ca englezii, francezii si nemtii.
    Multa sanatate tuturor si fiti intelegatori – stati acasa si daca iesiti afara doar cu masca!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: