Marină

Patru nave militare vor intra in dotarea Marinei Rusiei pana la finalul acestui an

Un vânător de mine, o navă mare de asalt amfibiu și două corvete sunt programate pentru a intra în serviciul Marinei Rusiei până la finalul anului curent, a declarat într-un interviu pentru Krasnaya Zvezda, șeful marinei militare ruse, amiralul Nikolai Yevmenov.

Pyotr Morgunov

Pyotr Morgunov

“In December, the large amphibious assault ship Pyotr Morgunov, the corvette Aldar Tsydenzhapov and the mine countermeasures ship Yakov Balyayev will become operational in the Navy. There are also plans to accept the corvette Gremyashchiy for service.”

A spus Yevmenov.

Ca bilanț, anu acesta navaliștii ruși au construit patruzeci de nave de luptă, submarine și nave de sprijing pentru Marina Rusiei.

“The Navy Main Command is in constant working contact with design organizations and enterprises of the United Shipbuilding Corporation and other shipyards and ship repair factories.”

A mai spus Nikolai Yevmenov.

Susține activitățile noastre prin Patreon

Susține activitățile noastre prin Patreon: patreon.com/resboiu

Constructorii ruși de nave continuă de asemenea construcția de serie a submarinelor de croazieră Borei-A purtătoare de rachete strategice și a submarinelor multirol cu propulsie nucleară Yasen-M, dar și a submarinelor diesel-electrice Project 636.3, a fregatelor, corvetelor și a navelor mici purtătoare de rachete, pentru Marina Rusiei.

Comandantul Flotei Nordului, vice-amiralul Alexander Moiseyev, a declarat la rândul său pentru Krasnaya Zvezda că probele cu cel mai nou submarin al clasei Yasen-M, Kazan, vor fi completate până la finalul acestui an.

Iulian Iamandi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: