Terestre

MRAP Cougar 6×6 la antrenamentele pentru Parada de 1 Decembrie

Este Max. Cainele militar Max, calare pe MRAP Cougar

Cot la cot cu Vamtac-urile si cu Max deasupra, “incet si sigur ca un Cadillac”, ieri a trecut pe sub Arcul de Triumf un MRAP Cougar 6×6 inmatriculat pe la noi si pe la “sponsori”, dar cu cocarde tricolore.

Ii sta bine alaturi de fratii mai mici de la EOD. Dar, cum gura bate… sa ne multumim doar cu publicarea catorva poze.

Restul, pe Facebook – aici, treizeci si sapte de poze fix cu MRAP-ul.

P.S.: – A vazut cineva interviul pe care l-am acordat postului tv B1, eu si Costea H? Poate cu ocazia asta, cineva isi inchide gura aia cu care afirma ca Resboiu loveste in Saur 2.

10 Comments

  • Nu stiu cum de ii permiteti unuia ca el sa se ia de voi. Acum, ca ati scris corect cocarde si nu concarde cum scrie el, ca ati scris ca da este inmatriculat, etc. etc., maine sa va asteptati sa scrie iar un articol in care sa arunce cu rahat in voi.

    Asa se face diferenta, unii stau la google si se dau experti in armata si iubit armata, facand copii la indigo si luand pozele muncite de altii.

  • parca saptamana trecuta am citit ca BNR a cumparat sase masini. seamana cu transportoare de valori. o fi o sponsorizare.

      • Nu prea e. Am luat la bani mărunţi înregistrările de la B1. N-am fost nici în direct, nici în reluare. Ce-i drept nici “bătrânii” de lângă noi n-au fost.

  • cum de le da voie sa puna stema fortelor terestre daca nu e al nostru??ca din cate stiu americanii au dat 60 bucati doar ca sa fie folosite in afganistan.nu le-au donat romaniei.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: