Diverse

Mozambic la Contrast, TV Navodari

Resboinicul Mozambic

Resboinicul Mozambic

Colegul nostru Mozambic a fost invitat la TV Litoral in cadrul emisiunii Contrast.

Ii salutam pe prietenii nostri de la TV Litoral si va prezentam inregistrarea in doua parti a emisiunii respective.

Cica este vorba despre Kempo si ceva cu arme… ia sa vedem noi ce si cum:

si continuarea:

 

 

– Iulian Iamandi –

11 Comments

 • Mozambic,foarte fain si la obiect.Ma bucur ca ati reusit sa obtineti ceva sprijin.Asta e ceva destul de rar.Fie nu ai cu cine discuta,fie nu au toti rabdare sa bata la toate portile primariilor.

  • Bonus la airsoft- e muuult mai ieftin decat simunition,pe langa faptul ca simunition&kituri nu gasesti pe toate drumurile.Si poti face poligon in curte.O gramada de chestii ce pot fi exersate asa.

 • cred ca vrea sa bata recordul de tatuaje din comunitate FS din RO. desi la ei la PF (parca?) nu exista forte speciale, hehe :D.

  • Corectie , XV , din 2003 si pana in 2009 …am fost , in 2009 insa cand a inceput desfiintarea , am trecut la Pol Rom , la SF….. cam pana in 2011 , cand am spus adio SF… asa ca….. 🙂
   Iar despre SF Politiei de frontiera , poti intreba fostii luptatori de la ACVILA …. ne-am antrenat 2 ani cu ei…. cel putin noi , Constanta…. poate ei iti vor spune mai multe despre noi 😛

 • Maestre, e chiar pacat, de ce ai plecat de la DIAS Constanta? Cei de acolo ar fi trebuit sa profite in continuare de experienta ta! Nu te intorci la ei?

  • De intors nu ma mai intorc….cel putin atata timp cat vad ca se merge in continuare ,,romaneste” pe toate nivelele…. adica au plantat un nou sef , in locul Domnului Moraru , care la origine este circulist……
   De unde naiba au ajuns la concluzia ca FS pot fi conduse de un circulist …. nu imi explic…. incurcate sunt caile birocratiei , pilelor si politicii…….
   Si sa nu uitam…. un sef spune ,,Faceti ! ” …. un lider spune ,, haideti sa facem”……
   Over and out ! 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: