Armata Romana

Mihai Fifor – adio arme

Mă bucur că a nins. Altfel, ar fi fost doar o altă zi în care m-aș fi simțit cetățean al unei țări din Africa. Una coruptă, instabilă, cu o proxy-dictatură votată.

Mihai-Viorel Fifor

Mihai-Viorel Fifor

Peste câteva zile ne vom preface că… Centenar.

De câteva zile trebuia să… corvete.

Lipsa ministrului Apărării e fix ce ne lipsea, că în rest aveam de toate.

Ministrul Mihai Fifor era probabil singurul ministru cu o imagine bună, un ministru în care militarii credeau. Surprinzător, deși face parte din PSD, și eu începusem să cred în Mihai Fifor.

Adio arme?

Iulian Iamandi

7 Comments

  • Cred că e putin supraapreciat. Da, a facut treaba buna , dar nu cred ca contractele depind de persoana sa. Sa nu uitam de coloana sa de cauciuc ( cand era mare valul antiDragnea in PSD, a semnat scrisoarea disidentilor, cand valul s-a spart a dat-o cotita, acum demisioneaza ca sa nu fie dat afara, dar accepta, umilitor, o alta sarcina in partid, oferita de porcarul sef. E doar un membru al GIO cu sigla celor 3 trandafiri.

  • Fifor a demisionat de frica catuselor din viitor.Problemele cu Piranha v care nu se mai ansambleaza la noi conform contractului,problemele cu sistemul C4 luat prin firma lui Brody si acum mai nou trintirea licitatiei corvetelor unde cistigator era statul Francez(Naval Grup).In rest si Buni si Sebi i-au facut o caracterizare riguroasa.

  • Nu da bine la aliatii nostrii aceste schimbari si faptul ca persona cu care te-ai inteles ceva ieri nu mai este (in functie) azi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: