Diverse

Mazare vrea sa vanda blindatele armatei

Homo retardus

Vreau sa incep acest articol prin a-mi cere scuze si prin a-mi pune cenusa in cap vis-a-vis de abordarea acestui personaj, cetatean de vaza al retardistanului, consilier miserupist de ceva ani, putangatan de rang inalt si curling onorific. Acestea fiind spuse…..

Inarmat cu aliura sa de Che Guverra wannabe, primarul Constantei nu a ratat ocazia de a se alatura protestelor anti-base din municipiul din dotare si a sforait mai multe declaratii interesante, izvorate din desele accese de febra curcubacee capatate prin locurile exotice unde-si plimba fizicul politic. Una in principal vizeaza armata careia domnul Mazare i-ar vinde blindatele cumparate de guvern cu vreo 80 de milioane de euro, ca tot sunt aproape noi, am incheiat citatul, si ar vira banii la intretinerea cetatenilor, nicidecum la vreo lucrare cinstita de modernizare sau mai stiu eu ce investitie profitabila. Mai mult, in viziunea sa maiastra, armata romana nu are nevoie de avioane (ma rog, aviatia) si nici de gloante, ca avem deja prea multe. Am schimbat postul, e posibil ca intre timp sa fi ajuns la concluzia ca armata romana ar trebui sa inceteze sa existe.

19 Comments

 • So… pentru Mazare: Boooooooooooo!

  Cea mai de trei lei declaratie de-a lui. E lemn. S-a gandit el ca asa o sa aiba priza la aia prosti da’ multi, in viziunea lor de politicieni. Booo, Mazare, booooooooo!

  Na, Mazare, apolitic ti-am strigat.

  • Io zic ca trebuie sa instituim premiul radu mazare pentru penibilitate extrema. Nu stiu ce treaba face el ca primar, nu ma pronunt ca nu sunt cetatean al Constantei dar stiu ca il vad mai mult prin ziarele de scandal si televiziunile “mondene” afisand tot felul de tampenii.

   • la acest premiu s-ar inscrie majoritatea guvernantilor si parlamentarilor.iar acest premiu sa fie complementar prmiului lady gaga.

  • Taci , nu mai zice nimic ca poate ramaneti fara barcutze. Nu-l vezi ca e croit sa vanda tot ce este fier ? Mai ramana sa mearga pe strada strigand ” Fer vechi, fer vechi cumparaaam ! ” . :))

 • numai nu ne spune pe fata-hai sa vindem armata si sa iau eu banii…duamne..e cv de plans la ce sa ajuns in tara….si plus de asta e prea incompetent pentru a sti ca trebuie sa respectam standarde NATO in ceea ce priveste armata..deci e imposibil ca aceasta sa inceteze sa mai existe…Acest om crede ca toata lumea se poate plimba in masini de epoca pe bulevardele din Constanta…Nu e constient ca suntem la un pas de razboi…Mai ales ca forte mari ale flotei Americane se indreapta catre zona Iranului…Si chiar si asa…Armata e o necesitate…Din pct meu de vedere Armata si Biserica sunt institutiile in care romanii isi pun baza cel mai mult…

 • Domnilor,zicea de trocariciurile jandarmilor.Si de …ta-na-na-na-nam CINCI MILIOANE de cartuse de RAZBOI,luate de aceiasi jandarmi.Care-mi pare ca sunt 4 milioane de cauciuc pt. cele cateva sute de pusti cu teava lisa.Care oricum nu au fost folosite.
  5 milioane le trage un batalion(unul singur) dintr-o armata NATO care are o pragotire si resurse alocate pregatirii de nivel mediu.

  Javra latra,ursul trece.Deja gargara lui este uitata de prostime.

  Apropos,jos toti politrucii,inclusiv Base si Mazare.Pe Base il includ by default.

  • Bre, zicea de blindatele pe care guvernantii au dat 80 de milioane. By default, ma gandesc la Piranha care sunt aproape noi. Oricum, nu merita decat mentionata si admonestata declaratia, nu si dezbatuta ca logica sau acuratete sau orice altceva din aceasta categorie practica.

   • Doamne fere de dezbaterea tampeniilor.Atat ca am auzit treaba live(printre alte chestii ce le faceam) si nea commando ala vorbea de jandarmi si achizitiile lor.Ba sacalul se vaieta ca i-au taiat nu’s ce alocatii pt. caldura de 10 milioane .

    Amu,lumea ne ceteste.Le-am zis si cat de putin inseamna 5 milioane de boabe.In bani inseamna vreo 500.000 de iurou.Sa nu moara precum Mazare.

   • Bre parca piraniile costara doar vro 30 de milioane… Io asa-mi aduc aminte…
    Deci domnu’ Mazare e ori agitator, ori habarnist…

 • De vandut ar fi trebuit vandute terenurile armatei si de banii aia cumparate echipamente sau na eventual finantate si alte programe civile dar ce sa ii faci alea sau furat… mazare ce sa ii faci ala propunea relansarea turismului romanesc prin transformarea romancelor in prostituate pt rusi arabi chinezi vestici treaba cu blindatele nu ma mira

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: