Marină

Livrarea portavionului INS Vikramaditya amanata pentru anul viitor

INS Vikramaditya

În timpul testelor cu portavionul indian Vikramaditya au fost descoperite probleme care vor întârzia predarea acesteia, anunţă publicaţia rusă Kommersant.

Vikramaditya, fost Admiral Gorshkov, trebuia să fie predat Indiei pe 4 Decembrie anul acesta, dar noile probleme amână livrarea până în luna Octombrie a anului 2013.

Din informaţiile furnizate de ruşi, se pare că problemele au fost descoperite când portavionul a efectuat teste de viteză maximă.

“Seven out of eight steam boilers of the propulsion machinery were out of order,”

Oficialii ruşi dau vina pe indieni, care au refuzat folosirea azbestului la boilere, contra încălzirii, pe motiv că acesta ar fi periculos pentru echipaj.

Sursa: RIA Novosti

– Resboiu –

———————————————————

Link-uri utile:

Revista Resboiu; Forumul Resboiu; Pagina de gardă a portalului; Ramura dedicată Armatei Române; Ramura dedicată spaţiului; Ramura dedicată dronelor.

3 Comments

  • Fain, rusii s-au indragostit de portavion si nu vor ca sa ii dea drumul sa se duca cu amantii indieni… Asta este tzeapa cea mai mare a Indiei in domeniul achizitiei de tehnica militara pana il livreaza rusii o sa primeasca altul de dat la muzeu la fel de modern…

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: