15 Comments

 • Deci, bag sama e rost de Eryx sau Milan la “Free Syrian Army” astia… evident cumparate de la buticul din colt, prin economisirea banilor de seminte… Si cand te gandesti ca pe sirienii astia “liberi” nu-i ajuta nimeni…da’ iete ca ei ie plini de resurse! 😉 😀

 • Toate ca toate, da’ bastinosii astia de pan tarile arabe/musulmane nu prea le au cu filmatu’! De fiecare data cand vrea si ei sa fie tari pa iutub trebuie sa-ti inchipui ce se petrece, ca de vazut nu prea poti!

 • Mda, “Libertate”
  ce cocalari de cacat…au pana si “treling” si masini straine…cum sa distrugi bunatate de avion?

  De fapt, jigodiile astea fac ce s-a facut si la noi, dar mai pe direct.
  Fac loc pentru “noile” avioane occidentale, la mana a 16a, pe care vor trebui sa le cumpere cu bani grei (de fapt, cu petrol, in cazul lor)

  Oricum, specia asta de limbrici obezi cu treling si cu ceafa grasa, care se cred gangsta’ si care s-au prasit cam peste tot, va deveni o problema tot mai mare pentru omenirea normala, in viitor.

  • Bre, “bunatatea de avion” e de fapt o cazatura de MiG-23MS…d’ala chel, care probabil n-a mai zburat de cand eram eu mic… Cocalarii au dat cu Eryxu’ sau Milanu’ in adapostul ala betonat (din cate vaz io MS-ul e destul de intreg deci cam slabe sanse sa-si fi luat misila direct in bot). Asa, acuma…concluzia mea e ca fortele guvernamentale lasa cazaturile la vedere ca momeala pentru cocalarii “liberi”…

 • Ce simplu e pentru unii.
  Uite asa … unii ajung la nebuni sa scoata o astfel de masinarie si altii cocolari niste fuuny pentru ei.
  Lume tot mai saraca la capacitati mintale.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: