4 Comments

 • Chiar nu ati inteles ca “Saur 2 iz za beast bist” si ca orice colaborare cu industria europeana este de nedorit, ca noi suntem autosuficienti al toate capitolele si ca F 16 sh va rezolva toate problemele?!
  Nu spun mai mult uitati-va si voi la Dacia ce buna era 1300 si Dacia Nova – si acum uitati-va la Logan 2 si Sandero 2 si Duster, is urate cu spume si total ineficiente pe langa Dacia 1300 – cam asta este modul de gandire cu privire la orice TBT, noi stim noi dregem noi punem sarme, noi….si soldatii nostri pot muri in tab-uri vechi sau sub nivelul actul de mobilitate si protectie.
  Apropo care era offset-ul la Piranha 3?!

  • Citem comentariul unui domn (nu aici) ai ma minunam cum poate cineva sa se contrazica pe parcursul catorva fraze.pe de-o parte, afirma ca polonezii sunt destepti ca au construit Patria sub licenta si au beneficiat de transfer tehnologic sustinand ca asa se face treaba in lumea oamenilor destepti si asa iti construiesti o industrie de aparare, cumparand,transferand tehnologie si abia apoi venind cu un produs propriu iar pe de alta parte, in cazul nostru se impune sa cumparam cateva zeci de bucati de Saur 2, o asemenea tranzactie fiind in masura sa revigoreze Moreniul…. si toate astea in acelasi comentariu. … ???? … nu conteaza ca au PROIECTAT deja Saur1,2, ambele fiind sub orice critica, nu conteaza ca Saur 2 nu inseamna o armata bine dotata, nu conteaza ca Saur 2 nu face ceea ce ar trebui sa faca un transportor si anume sa transporte o grupa de militari in conditiile unui teren dificil. nu! ii dam inainte cu tot felul de sisteme pe care le-am putea pune pe trotineta asta insemnand ca avem un produs de top.prostii! Saur 2 nu e nici pe departe un produs de top ci unul mediocru.
   tot fantastic mi s-a parut faptul ca se doreste tancuri fabricate la Moreni
   sunt sigur ca au capacitatea sa fabrice si avioane 🙂
   mai zic o data pt cei care au luat un ras faptul ca se face mare tam-tam pe capacitatea Saurului de a face fata conditiilor grele din teren accidentat,faruri,design,etc:
   asta face un transportor…ofera capabilitati exceptionale de trecere prin teren accidentat.e o masina de off-road si nu una de sosea.Saur 2 e sub orice limita.vrei blindaj ceramic,sisteme optoelectronice si armament de top? e alta discutie.dar rolul principal l-am evidentiat deja.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: