Diverse

Filmuletele, celebru, cu incercarea de asasinare a lui Ahmed Dogan

Ahmed Dogan

Ahmed Dogan

Iaca şi pe la noi renumitul filmulete cu încercarea (foarte nereuşită) de a-l asasina pe başkanul Ahmed Dogan.

În Călăraşi, cu ocazia piveghiului unui fost mare cunoscut, un mare cunoscut a rostit câteva cuvinte memorabile, pentru posterioritate. Citez: “Nasol moment, mişto colivă!”

La bulgari, căci la ei s-a întâmplat, nereuşita asasinare a başkanului Ahmed Dogan e cam invers. Nu s-a lăsat cu colivă, dar momentul a fost mişto tare!

Pro’sionişti băieţii care asigurau protecţia… râzi, de te uzi cu apă, uitându-te la ce a ieşit!

 

– Iulian Iamandi –

10 Comments

  • incercare de asasinare cu un ,,fart gun” ….tare 😛 …mai bine folosea unul din cele doua cutite pe care le avea la el , in afara de pistolul cu gaze ( probabil de productie turceasca , sic! ), conform presei , caci din pozitia aia….ii mai facea o ambrazura in gat , in plus si gata ….dar se pare ca….. farsa proasta sau mai stiu eu ce manarie , pusa la cale pt ridicarea nivelului popularitatii respectivul candidat la coparseu 😛

    • Daca era decis sa il omoare, ar fi facut un gest in plus. Macar i-ar fi bagat un deget in ochi, una peste marul lui Adam, o stanga in nas, ca avea doua maini si cand pistolul nu mai era indreptat spre cap. Greu de crezut ca a fost ceva pe bune, poate numai daca atentatorul este retard.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: