Terestre

Filmulete: Ultimate Glock Destruction

Bre, nu ştiu de voi, dar eu nu am mai văzut aşa ceva până în prezent:

Ce-i drept, nu sunt pasionat de pistoale şi mai ales, spre deosebire de mulţii iubitori de Glock, eu sunt fan Stecikin.

Iaca o poză:

Apropos, care este pistolul vostru preferat? Doar pistolul, despre alte categorii, in viitor.

28 Comments

   • da.,am dat-o in bara aici, i-mi cer scuze de la autor, din partea asta seamana mult cu Makarov,iar Stechkin l-am vazut numai in video,fara poze pina acum.Trebuie sa recunosc ca desi am tras mai de multe ori din Makarov si din TT, nu ma pricep la alte pistoale, stiu doar ca STechkin -ul il foloseau KGB si trupele speciale.
    Bre “lupule” ce ai bre tu cu accentul meu? si ce te nenoroceste pe tine asa?..
    Ma uimesc cum unii fara sa vada persoana sau fara vre-o idee cu cine intra in discutie i-si permite exprimari din genul asta. ( eu sint “rusul” cum esti tu ultimul din Maya )

    • Ma intorc la topic, la noi in Moldova, vorbeam odata cu niste lucratori operativi, si unul din ei i-mi spunea ca si-ar dori Bereta italian, zicea ca este foarte bun.

      • Carpati la militie/politie.Makarov la cei mai speciali si Stechkin.Makarov la USLA.Acum sunt HK USP Expert la Brigada Antitero,Cugir LP95 la armata(o clona nereusita dupa IWI Jericho,la randul lui o copie nereusita de CZ 75)Glock 17 in unitatile speciale din politie amestecat cu Makarov,Carpati la grosul politiei si jandarmeriei.Prin fortele speciale mai sunt Sig Sauer P226 si inca cateva modele.Nu stam grozav de loc.

       • Care e problema cu pistolul armatei (Model 95) .E prima data cand aud ceva despre el (de bine sau de rau).Asta e pistolul de iti da cu tubul in cap ?

       • Makarov nu este un pistol destul de eficient, TT ul trage mai bine si mai departe., Deci,.. in Romania aveti si Stechkin?, asta mi se pare eficient pistol.
        Multumesc de info.

        • da, apropos, Carpati am vazut la politie si vamesi in Romania, dar cel putin exterior mi s-a parut mai ” slabut” ca makarov-ul.. Ce calibru are si la ce distanta nimeresti efectiv in tinta, ca cu Makarov pina la 50 metri., dupa nu ai treaba..

         • 7.65 browning.Daca vrei sa nimeresti trebuie sa tragi la cativa metri langa tinta.Dar depinde de munitie si evident de tragatori.Nici unii nu se disting la noi,pt. ca nu se exista mare pregatire.Stai linistit,nici la militieni rusi deveniti politisti mai nou, nu fac mare pregatire.

          • fiind student la ANP Chisinau, 1993 -98, sa fiu sincer cea mai buna tragere am facut-o fiind putin beat si obosit ( dupa o nunta ) :)Probabil explicatia e relaxarea corpului in momentul apasarii tragaciului…

          • pai totul depinde de cit de des se fac trageri si cite cartuse se trag.Evident ..daca munitia e scumpa si politia nu are bani… ( e ca si la piloti cu orele de zbor…)

        • A fost retras imi pare.Munitia de 9×18 e destul de slaba iar focul automat nu e necesar pt. misiunile noastre.

         • de acord, pentru foc automat politia e dotata cu automate ( la noi sint destule AK din alea cu patul care se stringe si cu teava scurta.)
          Faza e ca am citit la rusi ca pe linga Stechkin care acum il au si in politie ( ei au hotarit sa scoata Makarovul cu totul ) au inceput sa procure si Beretta italiana. 🙂

 • Ma nenoroceste “rusul” asta cu accentu lui prefacut. Ontopic, nu ma pricep la pistoale de nici o culoare, dar asa in general imi place Berreta M9, dar nu pot uita nici Desert Eagle de “haur” sau cu luneta :)). (cel din poza e Stechkin)

 • Proprietarul pensiunii unde am facut concediul anul trecut in Elvetia avea o colectie apreciabila de pistoale si pistolete. Dintre ele mie mi-a placut H&K P30. Nu am tras cu el, habar nu am cum e sentimentul, dar atunci cand il ti in mana iti transmite o stare de siguranta. Mai era ceva italienesc parca, cu forma aproximativ asemanatoare, dar nu ii mai retin numele.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: