Armata Romana Fortele Terestre

Din nou pe metereze

Miscarea din incheietura

Miscarea din incheietura

Aha. Ne-am intors, online si mai ales pe val.

Dupa cum ati banuit, portalul nostru a facut galci si ne-am tras un conced cu ocazia asta. Pauza la scris numai, ca activi am fost la greu.

Suntem datori cu materialele promise acum vreo saptamana-doua… plus cele legate de activitatile la care am participat de atunci si pana acum.

Dupa cum se vede si in poza, redactia Resboiu a participat la evenimentul Cupa Presei la Tir – actiune organizata de catre Statul Major al Fortelor Terestre. Alaturi de Proeminenta Sa, il puteti vedea pe Jupan Sweeper de Prazburg.

Apropos de datorii, rugati-l alaturi de mine pe Mihai S sa ne dea niste vorbe si pozele de la IWA… ca s-a dus taman in Germanistan si tine pentru sine tot ce a vazut si vorbit pe acolo.

Bine am revenit!

 

– Iulian Iamandi –

6 Comments

  • Suntem datori cu niste lamuriri. Spre deosebire de 90% dintre participanti,pe care vestele alea stateau ca pe gard, testoasele buldozer de la Resboiu, oameni cu greutate (Proeminentza Sa mai la 130 kg, je numa’ 115) au aratat chiar bine.

    Personal multzumesc din suflet SMFT si mai ales capitanului Dan pentru ocazie si ajutorul sau si astept cu nerabdare cursu’ de jurnalisti de razbel de la vara, unde-l voi tavali pe Proeminentza Sa prin toate baltzile posibile.

    Stay tuned.

    • Apropos, maine ne vom intalni din nou cu capitanul Nistor si maiorul Preda. De data aceasta, la Batalionul 2 Infanterie “Calugareni”, unde vom efectua o “vizita de lucru” in grup numeros.

      Si teava dreapta, Jupan Sweeper, pentru Luni! 🙂

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: