Armata Romana Fortele Terestre

Cupa Presei la Tir: Adina “9 mm” Calin

La casierie, sa platiti tinta... ca era noua! :)

La casierie, sa plătiţi ţinta… că era nouă! 🙂

“- Acum, domnişoara de la Resboiu, o luaţi încolo către casierie ca să plătiţi ţinta ciuruită!”

Mândria noastră, Adina.

Care… ghiciţi ce ispravă a făcut?

Pre-pregătire

Pre-pregătire

Tovarăşul locţiitor politic Emil Boboescu supraveghează instruirea tovarăşei Adina Călin de către tovarăşul Micuţu. “Continuaţi.”

Adina "9 mm" Călin

Adina “9 mm” Călin

Momentul în care realizezi că îţi trebuie o mână cu care să ţii, o mână cu care să sprijini, o mână cu care să armezi şi una cu care să ocheşti.

Fooc!

Fooc!

Ei? Ei? Oare ce a făcut?

Surprinsă de propriul rezultat

Surprinsă de propriul rezultat

Colega noastră s-a clasat pe locul 2 la proba de pistol – fete, în competiţia Cupa Presei la Tir organizată de către Statul Major al Forţelor Terestre.

Vom reveni cu câteva vorbe din partea fiecăruia dintre noi.

 

– Iulian Iamandi –

8 Comments

 • Mă bucur pentru bucuria dvs dar, privind poza nr. 4, am observat că pregătirea domnişoarei Adina a ocolit priza corectă cu două mâini a unui pistol (de 9mm!). Bine că nu s-a lăsat cu ruperea ligamentelor mâinii drepte …

  • Cu ligamentele stau bine, deoarece am făcut tenis de câmp, dar promit că mă voi perfecţiona până data viitoare!

   • N-am spus-o cu maliţiozitate. Pentru dreptaci, crosa pistolului se ţine cu mâna dreaptă şi, dacă este nevoie, se sprijină cu mâna stângă la nivelul bazei încărcătorului. La viaţa mea am văzut câteva accidente, provocate de deplasarea spre înapoi a închizătorului, atunci când arma era ţinută ca în poza “incriminată” …
    Sincer, vă doresc rezultate remarcabile în continuare!

    • Si eu am tras cu pistolul TT in armata RSR,regulamentul de tagere nu cred ca prevedea sprijinirea pistolului cu mana stanga.La comanda foc,pe linia de tragere,bratul drept perfect intins.

     • Domnu’ Albert daca erati un cosas sanatos sau ati stat in spatele plugului nu cred ca ati avut probleme sa trageti cu un pistolet. 🙂

 • Asta cu ligamentele e cam extrema, n-am auzit de nimeni din sistem care sa fi avut probleme de genul asta, nici macar intinderi. O fi belea de la calibrul .45 in sus (n-am tras cu asa ceva) dar la 9 milimetri by Cugir chiar nu vad cum s-ar intampla asa ceva.
  Adina, respectele mele, your mom didn’t raise a victim. Am vazut sri-sta (de birou) care a plans cand i s-a pus un ak-47 in mana. A tras altcineva pentru ea.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: