Aviaţie UAV/UCAV

Cuiva ii creste nasul: MiG-ul sirian care a sarit gardul in Iordania, poate zbura fara pilot si da cu arme chimice in popor

Mig-21 Syria

Mig-21 Syria

Un avion MiG-21 sirian, ajuns în Iordania vara trecută, cu Colonelul Hassan Hamada la hăţuri, cică ar fi fost modernizat pentru a zbura fără pilot şi a transporta armament chimic.

Cred că cei din redacţia celor de la Israel Hayom acţionează smurzii pentru a-i putea scoate din birouri pe jurnaliştii care au scris această ştire şi le-au crescut nasurile.

Evident, experţi americani au examinat avionul şi l-au întrebat pe dezertor, trăgând la final concluzia că ruşii au ajutat la modificarea avionului..

Mă surprinde faptul că nu au găsit şi urme de labă prin cabină. De urs, desigur. Că tot vorbim despre ruşi.

O a doua concluzie foarte apreciată de către publicul larg manipulabil, este că Siria posedă mai multe astfel de avioane.

În rest, aceleaşi chestii se repetă de vreo patru-cinci ori în articolul original.

Dacă nu mă credeţi, iaca-l: UAS Vision

– Resboiu –

5 Comments

  • Placa cu armele chimice este atat de veche, incat doar cine stie ce atac real cu multi-multi morti ne-ar mai face sa credem ca se folosesc intr-adevar. In rest, crezi ca mai pune careva botul la asa ceva? 🙂

   LMA resboinicilor!

 • De parca ar fi cine stie ce greutate sa faca MiG-ul fara pilot. Adica, sa il faca racheta. Nemtii faceau asta in ww2, astia de ce sa nu poata?

 • Nu stiu, spre deosebire de alte rachete de croaziera, migurile astea trebuie sa decoleze singure si (eventual) sa aterizeze.O fi pilotul automat dar totusi

 • Poza este a unui MiG-21 egiptean pe aerodromul de la Luxor (stiu cà ai luat-o de pe articolul original, dar este totusi inexact).

  Cât despre posibilitatea de a-l transforma în avion telecomandat si pus eventual pe pilot automat, de ce nu. Americanii au fàcut-o cu F-4 Phantom de aceeasi generatie cu MiG-ul, si actualmente posibilitàtile electronice si de servomotoare sunt mai mari.

  Un articol mai ponderat si care nu povesteste de “arme chimice” si alte bazaconii:

  http://theaviationist.com/2012/12/26/wmd-fishbed/#.UN1rVnea9Qk

  Si “la multi ani” la toti ! Capul sus, ne asteaptà vremuri grele.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: