Armata Romana Diverse

Craciunul in marea familie a Armatei Romane

Ministerul Apărării Naţionale organizează joi, 19 decembrie, între orele 10.00 și 14.00, la KIDDO PLAY ACADEMY, din Capitală, evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”.

„Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”.

„Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”.

Astfel, copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare se vor distra în orașul în miniatură construit din piese moi de burete, vor participa la concursuri tip  karaoke și vor juca bowling.

Copiii eroilor Armatei României vor primi cadouri, alese cu atenție de Moș Crăciun împreună cu Direcția calitatea vieții personalului.

Evenimentul, aflat la cea de-a 11 a ediție, este organizat în acest an cu sprijinul Companiei Naționale ROMTEHNICA S.A., BEST FOODS Prod. SRL, GRACE COUTURE Cakes,  INTER DESIGN Construct Services, LIGOMI, SEPHORA și GOOD DAYS Therapy.

Activitățile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.

Biroul de presă

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: