Promo

Cnutul Maicii Rusia – Din nou in lupta, alaturi de personajele lui Cristian Negrea

Cnutul Maicii Rusia

Cnutul Maicii Rusia

Entitatea transnistreană nu s-a împăcat niciodată cu orientarea proromânească a Basarabiei. Iar atunci când Basarabia decide să se întoarcă la patria mamă, Transnistria reacționează cu armele.

Sprijinită din spate de Rusia, pornește spre Chișinău, încercând să-și impună voința cu tancurile.

Se vor găsi adevărați patrioți care să le stea în cale, armata moldoveană va putea să reziste?

Dar armata română, se va ridica la înălțimea dezrobitorilor din trecut?

O voință și un țel, o dorință și un vis, o luptă și un destin, dar care mâine ar putea deveni realitate.

*

Cartea poate fi comandata aici.

 

8 Comments

 • Doar ca majoritatea locuitorilor din Republica Moldova NU vor sa se intaorca la nimic. Ei NU se considera romani. Romanii sint taxati de ei drept TIGANI.
  Nici macar limba romana nu o accepta ca limba a lor. Limba pe care o vorbesc ei, este, cel mai adesea, greu de inteles de catre un vorbitor de limba roamana.

  • I-ai intrebat pe toti? Absolut toti romanii de peste Prut pe care ii cunosc (in carne si oase) sunt unionisti convinsi … poate si pentru ca “cine se aseamana, se aduna”.

   • Am avut neplacuta surpriza de a mi se expilica in direct treaba de mai sus. De atuci, ma abtin de la ginduri unioniste.

  • oare cum era.. ceva de genul “repetati minciunile la nesfarsit, ceva tot va ramane”. oare despre asta vorbim aici? Eu am oaspete in casa mea in fiecare an pentru o luna un prieten din Republica Moldova impreuna cu familia lui. GRATIS. Chiar daca asta inseamna ca fug la notar sa fac chemare si le dau cheia de la casa mea. Oameni mai cu bun simt, cinstiti si harnici cum rar mai vezi. Multe ar fi de spus dar nu e nici locul si nici timpul potrivit.

   PS sangele apa nu se face!

 • Sunt curios daca e vorba de continuarea actiunii din “Sange pe Nistru”. Ca parca actiunea se termina cand romanii treceau pe la Tighina dincolo de Nistru. Autorul vad ca nu a pomenit nimic (inca) despre carte, nici pe blog nici pe FB.

 • Bre,io is curios daca cnutul asta poarta numele Smerch sau Uragan 😀

  Pacatul cartilor de genul asta,indiferent de nationalitatea si simpatiile scriitorului e ca fac o caricatura din razboi.Nu e haos,nu sunt 2 vointe care sa se lupte,nu sunt micile si nenumaratele detalii care fac diferenta intre victorie si infrangere.Sunt doar tinte in poligon si emotii goale.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: