16 Comments

 • Griffon, stii de ce ni s-a parut noua mai grea durda? ๐Ÿ˜€

  Pentru ca avea si ulucul ala modernos atasat si se apropia de patru kile juma’ ๐Ÿ˜€

  • Urmeaza sa avem si o galerie numai cu AG-9, pentru o cititoare de-a noastra… ochitor. ๐Ÿ™‚

   Voi trimite fotografii tuturor prietenilor nostri de pe site-urile straine. Sigur se vor bucura, pentru ca sunt fani SOCAT, LanceR, TR-85M1, marina fluviala, SAUR, etc.

 • Oricum nu este nici usoara…..la 4.30 kg…..este destul de sanatoasa….nu asta este problema ci specificatiile tehnice, la ce distanta are precizie maxima etc….

  • Se vand in america. Vezi pe youtube.
   A, uite o idee pentru corespondenta cu prietenii straini ai dnlui resboiu, fani mentionati ai urdei afumate, casului impanat etc. – cateva poze si cu Draco, aceste dacia lastun ale industriei militare locale si nu numai le-ar putea fi utile acestora. ๐Ÿ˜‰

   Pasiune usoara!

   mg

 • Inca nu inteleg de ce la mitraliera de companie au atasat luneta. La ce foloseste, mai ales ca la mitraliera ai sector de tragere si nu tinte individuale. Si hai sa zicem ca atunci cand este pe afet reculul este mai mic si poti sa vizezi prin luneta dar cand este pe cracan cred ca-ti innegreste ochiul.

 • ‘In 1967 Hathcock set the record for the longest combat kill. He used a M2 Browning machine gun mounting a telescopic sight at a range of 2,500 yd (2,286 m), taking down a single Vietcong guerilla.[21] This record was broken only in 2002, by Canadian snipers from the 3rd Bn. PPCLI during the War in Afghanistan. Hathcock was one of several individuals to utilize the M2 Browning machine gun in the sniping role.’ ๐Ÿ˜€

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: